Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz bir dönüş almadık ancak büyük ölçüde Roma ile anlaşmış.
Münih’teki 8 no icin satış yapmamız mı lazım ? Menajeri hala Türkiye’ye getirmemekte ısrarcı mı ? CL ye kalırsak mı netleşir o durum ? Bir de Zaniolo satılmama ihtimali hiç mi yok ? Hoca mı istemiyor? Kendisi kalmak istiyordu çünkü ?

Büyük ölçüde anlaştı. En uyuz olduğum kelimelerden ulan ya anlaşmıştır ya anlaşmamıştır. Büyüğünü ayrı küçüğünü ayrı seveceğim şimdi

Paredes de elden kaçında bu maliyetlerde o kalitede bir adam bulabileceğimizi sanmıyorum.

İki ay Paredes'in keyfini beklediğimize inanmıyorum bonservis verilecek genç biri gelir muhtemelen.

Şaka gibi yav fred e seviniyor kuşlar :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu gelirler olmasa tepedeki takımların hatta tepe altı takımların takılmama ihtimali olabilir miydi sence?
Erdenin o açıklaması da şuydu FFP'den dolayı çok fazla para ödeyemeyiz. Bunu söylediği dönemde de yanlış hatırlamıyorsam sponsorluklar gelmemişti daha.
Ki evet hala dikkat etmemiz lazım gelirlerimiz halen devasa noktada değil.
Juventusun avrupa dan men edilme sebeplerinden birisi al sat dengesi? Sponsorluk ve SL gelirlerinin bu kadar yüksek olan bir takim böyle bir ceza aliyorsa Bizim de sikinti yasama ihtimalimiz bulunuyor. Juventus da gözetim altında değildi mesela beklenmedik bir karar oldu.

Sponsorluk konusunda emin degilim ama ceza konusunda transfer cezasi alabiliyorsun.

Bizim su an için öyle bir zorunlulugumuz yok ama Erden Timur bizzat kendisi söyledi satış yapmazsak FFP konusunda zora gireriz diye.
Transfer cezası dediğin ne?

Satın alma opsiyonuyla üç kuruşa oyuncuları gevşek gevşek rakamlara göndermemek lazım. Şu Morutan'ı araplar istemiyor muydu? Çak gitsin yolunu bulmuşken. Satış yapmayı bilmiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt