- 4 Ağustos 2009
- 83.771
- 62.467
- 5.093
Bunu nasil daha once dusunemedik deriz rtsRashica ile ilgili bir şey sormak istiyorum; Angelino yerine Rashica sol bek olsa, ne dersiniz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu nasil daha once dusunemedik deriz rtsRashica ile ilgili bir şey sormak istiyorum; Angelino yerine Rashica sol bek olsa, ne dersiniz ?
4.2 veya 5 derler.Ya arkadaş FRED içinde uçak takibi yapilmazki evet iyi oyuncuda yıldız oyuncu filan değil umarım sağlam maaş sokmuştur bunlara
Neden böyle bir fanteziye girelim?Rashica ile ilgili bir şey sormak istiyorum; Angelino yerine Rashica sol bek olsa, ne dersiniz ?
Şutör ulan dripling yapmıyor mu dedim ? hepsinin üstün olan özellikleri vardır. Birisi daha iyi oyun kurucudur birisi daha iyi dripling atar birisi daha iyi oyun kurucudur. Takımın sistemine hangisi daha çok uyarsa onu kullanırsın. Zaniolo tete ve raşitsa'ya göre daha iyi şutör daha iyi driplingci . Geçiş oyunu oynarsan zaniolo ve raşitsa daha çok işini görür. Top bende kalsın set oyunu oynayacağım dersen tete işini görür ki biz geçiş oynuyoruz.Hangisi şutör, hangisi dribblingçi, hangisi oyun kurucu ve aynı mevkide oynayan oyuncular neden karşılaştırılamıyor ? Şutör olan dribbling yapmıyor mu hiç yada oyun kurmuyor mu mesela ? Aynı mevkide oynayan oyuncular her türlü karşılaştırılır saçma sapan roller özelliklere göre kategorize edilip sadece o kategoriye uyan adamlar karşılaştırılmaz.
Defansif açıdan aralarında pek bir fark yok gibi geldi, umarım sezon içinde yanılırım ama dediğime gelirsek senin fantezi anlayışını sorgulayabilirizNeden böyle bir fanteziye girelim?
O g.te 3 içerde 3 dışarda üstüne zaha ve tete girdiği için acısı büyük fredle falan çıkmaz. O yüzden bu havlamalar.bu baki denen elemanın g.tü kaşınmaya başlamış. ligin sondan bir önceki hafta gelsin kaşıyalım bir güzel. tabi o g.t varsa sende
Ekleme yapayım buda bravo salim demişti haberin üstüneBurhan iyi kolpa yapmış salim geçen arada 2 milyon fark var ama arap liglerine bakıyor demişti 8 milyon verecek halimiz var mı bence yok.
?Çalım atılmıyor bence kazık yiyoruz. Hepimiz ucundan kıyısından yada kökünden
Transfer çekişmesi yüzünden her iki takımda kazık yiyor.
Nike, SOCAR, Gkn falan eklemedin herhalde sponsorluk gelirlerine. Başkan ve Erden Timur açıkladı bu yıl sponsorluk gelirleri 50 milyon Euro seviyesinde olacak diye.Juventus örnegi su yönden biraz sacma oldu FFP gözetim altında olma durumları vardı evet ama FFP bu yıl Financial Sustainability oldu. Yeni kurallar söyle:
Accordingly, the clubs may not spend more than 70 percent of their income on transfers, salaries and consultant fees. However, there will be no upper salary limit, as demanded by many.
Bizim su an bir sezonki Ana sponsor gelirlerinden elde ettigimiz rakam
Yaklasik 14 milyon euro ya tekamül ediyor. Daha ŞL gelirlerin kesin değil. Transfer de 13 milyon eksidesin ki Burda Icardi nin ödeme planini da çeksen %70lik bir durum yok. Sınırda bile olabiliriz emin değilim ama daha farklı gelir kaynakları elde etmezsen sıkıntı yaşarsın.
Evet kitabın ortasından okudum çünkü real durum bu. Beğensen de beğenmesem de gelir elde etmelisin.