Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.168
- 7.453
- 1.823
OdegaaaaaarddddddddAradığımız 8 "Odegaard".
Cuk diye oturur takıma.
SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OdegaaaaaarddddddddAradığımız 8 "Odegaard".
Cuk diye oturur takıma.
SM-A515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya abi arastirmadan yorum yapiyorsunuz yanlis oluyor. FFP kurallari degisti FFP artik FFP degil. Al sat cezasiyla alakasi yok. Gelirlerinin 70% kadro harcamalarina kullanabiliyorsun. Senin su an için Ana gelirin Sponsorluk cünkü SL katilimin garanti degil.Bakıyor bu arada. Sermaye artışı gelirine bile bakıyor. Bizim al sat gibi cezamız yok.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya abi arastirmadan yorum yapiyorsunuz yanlis oluyor. FFP kurallari degisti FFP artik FFP degil. Al sat cezasiyla alakasi yok. Gelirlerinin 70% kadro harcamalarina kullanabiliyorsun. Senin su an için Ana gelirin Sponsorluk cünkü SL katilimin garanti degil.
Goretzka ve gravanberch ikilisi.Veratti o oyuncu sanırım diğer genç oyuncuda renato dur
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Juventus'un usulsüzlük yapması oyuncularının maaşlarında indirim yapmadığı halde indirim yapmış gibi göstermesi gibi olaylar.Juventusun avrupa dan men edilme sebeplerinden birisi al sat dengesi? Sponsorluk ve SL gelirlerinin bu kadar yüksek olan bir takim böyle bir ceza aliyorsa Bizim de sikinti yasama ihtimalimiz bulunuyor. Juventus da gözetim altında değildi mesela beklenmedik bir karar oldu.
7 gün 24 saat 2-3 gün geçirmiş. tam bir deha bu selo korkulur bu adamdan fenerimi adam edecek yönetici bu işte.Selahattin Baki: "Bütün camiamıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Başkanımıza, verdiği güçten dolayı teşekkür ediyorum. Mario Branco ve @Okan Özkan 'a teşekkür ediyorum, 7/24 uyumadan 2-3 gün geçirdik İngiltere'de.