Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.233
- 2.446
- 1.938
Zaniolo'yu tete veya raşitsa ile kıyaslayanlar başka sporlara yönelebilir. Hepsi birbirinden bağımsız adamlar
Üçü de sağ kanat başka kimle kıyaslayacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo'yu tete veya raşitsa ile kıyaslayanlar başka sporlara yönelebilir. Hepsi birbirinden bağımsız adamlar
Var mı mutsuzluk durumu?belki de paul bırakın lan beni sokarım sizin kabız futbolunuza deyip satışını istemiştir, şu anda kulüpler max 25 m civarı verir yaştan dolayı
akıllı her insan atl madridte oynamaktan mutsuzluk duyarVar mı mutsuzluk durumu?
Veratti o oyuncu sanırım diğer genç oyuncuda renato dur
Kerem Demirbay/Sergio-Lucas tandemi lig için gayet kalifiye, CL için bir orta saha daha takviye olacaktır ama Galatasaray için en olumlu şekilde ve zamanda olacaktır. Yönetime güven. Unutmayalım, Zaha-Kerem-Tete-İcardi hücum hattını kurduk. Yine en iddialı orta saha tandemi bizde olacaktır.
Çok haklısın üçü de sağ kanat buna verecek cevabım yok.Üçü de sağ kanat başka kimle kıyaslayacağız.
@Sergen Zeren çok güveniyorduTerimsports'la transfer döneminin başında sağlam dalga geçiyordum da son zamanlarda güveniyorum açıkçası.
Niye ne dedi ki en son?Terimsports'la transfer döneminin başında sağlam dalga geçiyordum da son zamanlarda güveniyorum açıkçası.
Çok haklısın üçü de sağ kanat buna verecek cevabım yok.
goretzka 40-50 m kanka, gelirse malafatımla ceviz kırarımDünya çapında bir merkez orta saha oyuncusuyla ilgili, kulübü Galatasaray’a kendisiyle anlaşırsanız kiralık da olsa kolaylık sağlarız bilgisini verdi. Aynı kulüpten daha genç bir merkez orta ismi de değerlendiriliyor.
Ilk cümle goretzka, ikinci cümle grevebek.
@Mehmet Eroğlu geliyor