Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.595
- 23.989
- 2.473
De Paul imkansız.
Gravenberch veya Dominguez gibi seçeneklerde fırsat oluşabilir. Ryan kiralık olur maks.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Paul imkansız.
Gravenberch veya Dominguez gibi seçeneklerde fırsat oluşabilir. Ryan kiralık olur maks.
De Paul imkansız.
Mübalağa sanatı senden sorulmalı.goretzka 40-50 m kanka, gelirse malafatımla ceviz kırarım
Teşekkür ederimTerimsports'la transfer döneminin başında sağlam dalga geçiyordum da son zamanlarda güveniyorum açıkçası.
Kime alirsak alalim. Hayirlisi olur insallahForumda cogu Paredesi istemiyor, ben istiyordum hem mali acidan uygun, hem defansif olarak bize iyi katki saglar diye düsüncedeyim. Agresif ve ikili mücadelerini begeniyorum, sahada bu tarziyla psikolojik üstünlük saglayabilen oyuncu. Torreira-Paredes hücum hattimizi baya rahatlatirdi, oldu zaman zaman (sakatlik/kart cezasi) Torreira-Demirbay, Paredes-Demirbay vs elimiz bu konuda rahatlardi. Oliveira da var, hic begenmiyorum ilk 11 oyuncusu degil, defalarca dedim ama gidecegini düsünmüyorum.
Söylenen isimler Fofana-De Paul cok zor, Dominguez-Bellegarde vs imkani var gibi.
Valla suan kararsizim piyasa da cok karisik, Erden baskana güvenip bekliyorum, bu süreci en iyi sekilde yönetecegini süphem yok. Bakalim kime alcaz. Full güven.
Yorumunu alalim adminim
Tete'nin bittiği, maliyeti falan. Birkaç haberi de Sami yen'den 2dk falan önce attı.Niye ne dedi ki en son?
Bakıyor bu arada. Sermaye artışı gelirine bile bakıyor. Bizim al sat gibi cezamız yok.
kanka yalnızca al-sat dengesi yok sanırım, zarara da bakılıyor. muhtemelen clden gelecek para + satış + sermaye arttırımından geleceklerle zararı ortadan kaldırmak istiyoruz
Nah alırlarFenerliler tw de locatelli yi alicazz diyorlar FRED umrumda değil de locatelli üzülürüm
Hepsi birbirinden alakasız oyuncular. Biri şutör,biri driplingci,biri oyun kurucu.Yok zaten varsa anlat. Hangi oyuncularla kıyaslanacağını da yaz
Alamayacakları için sorun yok rtaş.Fenerliler tw de locatelli yi alicazz diyorlar FRED umrumda değil de locatelli üzülürüm