Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumda cogu Paredesi istemiyor, ben istiyordum hem mali acidan uygun, hem defansif olarak bize iyi katki saglar diye düsüncedeyim. Agresif ve ikili mücadelerini begeniyorum, sahada bu tarziyla psikolojik üstünlük saglayabilen oyuncu. Torreira-Paredes hücum hattimizi baya rahatlatirdi, oldu zaman zaman (sakatlik/kart cezasi) Torreira-Demirbay, Paredes-Demirbay vs elimiz bu konuda rahatlardi. Oliveira da var, hic begenmiyorum ilk 11 oyuncusu degil, defalarca dedim ama gidecegini düsünmüyorum.

Söylenen isimler Fofana-De Paul cok zor, Dominguez-Bellegarde vs imkani var gibi.

Valla suan kararsizim piyasa da cok karisik, Erden baskana güvenip bekliyorum, bu süreci en iyi sekilde yönetecegini süphem yok. Bakalim kime alcaz. Full güven.
Kime alirsak alalim. Hayirlisi olur insallah

Yorumunu alalim adminim

Dominguez
Genduzi
Goretzka
Ryan

Goretzka biraz ütopik tabii, son tahmin başka takım da olabilir.

Üstteki ikiliye bonservisini verirsen alabilirsin de Genduzi için istenen bedeller yüksek Marsilya şerefsiz bir camia.

Yok zaten varsa anlat. Hangi oyuncularla kıyaslanacağını da yaz
Hepsi birbirinden alakasız oyuncular. Biri şutör,biri driplingci,biri oyun kurucu.
Bi bizde oluyor bu karşılaştırma herhalde her kanat oyuncusu'nun birbiriyle karşılaştırılması aynı tip oyuncular olsa neyse Bernardo silva-anthony veya ghezal-bruma

Guendouzi forumun tüm isteklerine karşılık veren bir profil. Hem fizikli, hem driplingi var, hem ayağı iyi. Bonservisiyle alabilsek müthiş olurdu doğrusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt