Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakıyor bu arada. Sermaye artışı gelirine bile bakıyor. Bizim al sat gibi cezamız yok.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya abi arastirmadan yorum yapiyorsunuz yanlis oluyor. FFP kurallari degisti FFP artik FFP degil. Al sat cezasiyla alakasi yok. Gelirlerinin 70% kadro harcamalarina kullanabiliyorsun. Senin su an için Ana gelirin Sponsorluk cünkü SL katilimin garanti degil.

Ya abi arastirmadan yorum yapiyorsunuz yanlis oluyor. FFP kurallari degisti FFP artik FFP degil. Al sat cezasiyla alakasi yok. Gelirlerinin 70% kadro harcamalarina kullanabiliyorsun. Senin su an için Ana gelirin Sponsorluk cünkü SL katilimin garanti degil.

Bu sezon 90%, 24/25 80% ve 25/26 dan sonra artik 70% degil mi?

Önceden dediğim gibi istenilen Arjantinli De paul…kiralama ve sezon sonu satın alma ile… Bakalım neler olacak…

Önceden dediğim gibi istenilen Arjantinli De paul…kiralama ve sezon sonu satın alma ile… Bakalım neler olacak…

40 yasindaki fredi alabilmek icin 3 gündür uyumamislar

Juventusun avrupa dan men edilme sebeplerinden birisi al sat dengesi? Sponsorluk ve SL gelirlerinin bu kadar yüksek olan bir takim böyle bir ceza aliyorsa Bizim de sikinti yasama ihtimalimiz bulunuyor. Juventus da gözetim altında değildi mesela beklenmedik bir karar oldu.
Juventus'un usulsüzlük yapması oyuncularının maaşlarında indirim yapmadığı halde indirim yapmış gibi göstermesi gibi olaylar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Boey nellson apo angelino
Torreira
İki yönlü ortasaha - Kerem Demirbay
Zaniolo İcardi Zaha
Elimizdeki en iyi kadro bu . Duruma göre Kerem A Kerem D değişir Kerem A sola zaha icardi arkasına serbest role geçer . Bu kadro Avrupa da da iş yapar lig de rakibi olmaz . Formasyona takılmayın çeşitli kombinasyonlar olabilir duruma göre

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolo şuan İstanbul da değil dediklerine göre kesin gidiş var.

Aynen bu sene şampiyonluk hasretinizi 10 yıla çıkarıp hep beraber çok güleceğiz merak etme tipini sevdiğim. GALATASARAY DÜŞMANLARININ İÇİNDEN GEÇECEĞİZ !!!!

Selahattin Baki: "Bütün camiamıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Başkanımıza, verdiği güçten dolayı teşekkür ediyorum. Mario Branco ve @Okan Özkan 'a teşekkür ediyorum, 7/24 uyumadan 2-3 gün geçirdik İngiltere'de.
7 gün 24 saat 2-3 gün geçirmiş. tam bir deha bu selo korkulur bu adamdan fenerimi adam edecek yönetici bu işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt