Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira da Fiorentina’yı istiyordu bizim yerimize.

Kimseye Türkiye’yi istemediği için kızmam.
Oyuncuya Ben de kizmiyorum da acikcasi listemizin bir numarali isminin de Paredes oldugunu da düsünmüyorum. Erden Timur bir firsat kovaliyor ama SL katilimi resmilesmeden öyle bir adim atilacagini da düsünmüyorum. Su önümüzdeki 3-4 hafta belirleyici olur.

Paredes Roma'ya gidip Mou çöpünün takımında her maç 90 dk kendi ceza sahasının önünde defans yapıp ligde 5.'lik mücadelesi vermek istiyorsa gelmemesi zaten daha iyi olur.

Neye göre? Teknikse Oliveira daha teknik. Paredes de öyle koşup basan biri değil dostum tipinden dolayi siz Torreira gibi biri sanıyorsunuz galiba ama alakaları yok yani.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam defans yapiyo defans. oliveira tembelin teki, kicini kaldiramiyo yav, sahada hayalet gibi geziyor hic bi özelligi yok zarar dan baska bisey degil demirbay bunu cebinden cikarir ve 3 kat daha az maas aliyo bu herif bize gerek yok artik en hizli sekilde kurtulmak lazim oliveira sevdasini anlamiyom valla torre sezon boyu kalbden gidecekdi bunun yüzünden siz bunlari mac izlerken görmüyormusunuz? CL de oli nin anasi bellenir benden söylemesi icinden gecerler

Playoff etabına kalıp ilk maçta avantajlı skoru alabilirsek ortalık yanar. Acele etmeye gerek yok diyorum ben. En iyi seçenek kimse onu kovalayalım.

CL var + çok daha iyi kadro var.
Adımızı beş paralık edecek şekilde işler yapan topçunun peşinde bu kadar koşulduğuna kızarım.

En az 5 alternatifi var ki onlarla da uğraşıyoruz , neden burda demoralize hava yayan bi köpeğin peşine medyayla uğraşıyoruz kestirip atılsın olmazsa olmaz bir adam kesinlikle değil hele hele o maliyetlere ?
Niyeki, şu an Roma’da yaşamayı tercih ederim. Adam hiç gelicem de demedi, baştan beri reddediyor.

Paredes düzenli oynama meraklısı bir adam değil, buraya gelse 3 maç 90 dk çıkaramadı diye sülalesine küfredilecek, niye bu topa girsin.

Gider Roma’da keyfine bakar. ŞL oynamak her futbolcu için tatmin noktası değil.

Adam defans yapiyo defans. oliveira tembelin teki, kicini kaldiramiyo yav, sahada hayalet gibi geziyor hic bi özelligi yok zarar dan baska bisey degil demirbay bunu cebinden cikarir ve 3 kat daha az maas aliyo bu herif bize gerek yok artik en hizli sekilde kurtulmak lazim oliveira sevdasini anlamiyom valla torre sezon boyu kalbden gidecekdi bunun yüzünden siz bunlari mac izlerken görmüyormusunuz? CL de oli nin anasi bellenir benden söylemesi icinden gecerler
Maç izlemiyor ki Youtube'da yorum yazmaktan fırsat bulamıyor. Yarın Paredes gelse 100 satır övgü yazısı döşer.

Niyeki, şu an Roma’da yaşamayı tercih ederim. Adam hiç gelicem de demedi, baştan beri reddediyor.

Paredes düzenli oynama meraklısı bir adam değil, buraya gelse 3 maç 90 dk çıkaramadı diye sülalesine küfredilecek, niye bu topa girsin.

Gider Roma’da keyfine bakar. ŞL oynamak her futbolcu için tatmin noktası değil.
Ben zaten yukardaki kriterlere istinaden elde başka alternatifler var ve paredeste onlardan üstün değilken medyada bu kadar adımızın olumsuz twit ile geçmesine kuruluyorum.

Yani dediğin gibi Paredes'e olan öfkemin aslında sebebi Paredesin suçu değil, yöneticilerimiz yüzünden ısrarla paredes-olumsuz gs haberi okumam.

Parades'i taraftarın bakış açısı yüzünden artık alınmasını istemem. Eğer gelir taş gibi top oynarsa zaten insanlar saygı duyar ama 2-3 ufak aksama bu taraftar direk Parades'e patlar bu kadar beklettin bu muydu diye her seferinde ciddi uğultu olur.

Belotti v2 yi konuşmaya bırasak iyi olur gibi ne kadar kolpacı desemde terimsportun dediklerini değerlendirelim onlar en azında gelme ihtimali olan kişiler bu 2 aydır gelmiyor gelmeyecek.

Parades bizi son çare görüyor. Hani hiçbir yer olmazsa açıkta kalmayayım hesabı. Daha fazla uzatmamak lazım bu süreci.

Paredes'in son sezon istatistikleri acayip vasat yaklaşık 3 senedir de düzenli forma şansı bulmuyor bu dönemde sakatlıklarda yaşamış yani Oliveira yada Demirbay'ı forma yarışında geçebileceğinin bir garantisi kesinlikle yoktu bence. Hatta bu dediğimi Haziran ayında bile söylemiştim bana göre Paredes ne Torreira kadar iyi bir 6 numara ne de Oliveira kadar iyi bir 8 numara. Gelmek istemediği için değil en başından beri görüşüm bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt