Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.038
- 17.030
- 1.148
Nedense canim mourinho ya sövmek istiyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goretzka8 noyu kiralık gözden düşmüş süper star çekelim. Bizim ligde bir yıl oynadığı gibi bons değeri zaten oto düşecektir. Bizim alabileceğimiz seviyelere iner. Melo ve icardi'de bunu gördük. Avrupalı rakipleri ekarte edip Florya suyuyla rehabilite edilmiş süperyeto topçu sahibi oluyoruz bu usulle.
bu nasıl link +18 sandım
Fernandoyu sevmem giderken kulubu kucumser gibi konusmustu
Bizden sonra 40 kusur maca cikmasi da burda saldigini gosterir
Aldigi dkyi 90a bolunce 23 ve 28 mac yapiyor dedigimde asiri bir yanlis yokEvet bizi küçümser gibi konuşmuştu hafiften ve benim çok hoşuma gitmemişti pek söylediği ama o dönem için kendi kariyeri açısından söyledikleri kısmen doğruydu. Ancak bunların konumuzla zaten alakası yok. Sonuçta abarttığın gibi sezonda 20-25 maça anca çıkabilen bir oyuncu değilmiş. Sevmiyorsun diye kötülemeyi abartmışsın. Bizde de salmıyordu, sadece her oyuncunun başına gelebileceği gibi 1-2 sakatlık geçirdi. Sakatlıkların oyuncunun salmasından kaynaklandığını da bir tarafımızdan uydurmaya gerek yok. Sevilla'da da ara ara sakatlanmış bu arada ama adamların 50 küsur maçı garanti işte her sezon, bizim değil. O yüzden sakatlansa da 40 maç civarına çıkabiliyor. Sakatım ayağına maça çıkmamazlık gibi şeyler de yapmıyordu burada. İyileşince dönüp topunu oynadı gayet. Sakalıklar yaşamasına rağmen de senin iddia ettiğinden fazla oynamış. İlk sezonda Avrupa olsaymış onda da 30'dan fazla oynarmış kesin. Diyorum ki sırf birini kötüleyeceğiz diye gerçekleri de saptırmayalım. Yakın tarihimizin en çok verim aldığımız oyuncularından biri net şekilde.
2.sezonunda stoperlerin arkasına saklanarak top oynuyordu bir tane ikili mücadeleye bile girmiyorduEvet bizi küçümser gibi konuşmuştu hafiften ve benim çok hoşuma gitmemişti pek söylediği ama o dönem için kendi kariyeri açısından söyledikleri kısmen doğruydu. Ancak bunların konumuzla zaten alakası yok. Sonuçta abarttığın gibi sezonda 20-25 maça anca çıkabilen bir oyuncu değilmiş. Sevmiyorsun diye kötülemeyi abartmışsın. Bizde de salmıyordu, sadece her oyuncunun başına gelebileceği gibi 1-2 sakatlık geçirdi. Sakatlıkların oyuncunun salmasından kaynaklandığını da bir tarafımızdan uydurmaya gerek yok. Sevilla'da da ara ara sakatlanmış bu arada ama adamların 50 küsur maçı garanti işte her sezon, bizim değil. O yüzden sakatlansa da 40 maç civarına çıkabiliyor. Sakatım ayağına maça çıkmamazlık gibi şeyler de yapmıyordu burada. İyileşince dönüp topunu oynadı gayet. Sakalıklar yaşamasına rağmen de senin iddia ettiğinden fazla oynamış. İlk sezonda Avrupa olsaymış onda da 30'dan fazla oynarmış kesin. Diyorum ki sırf birini kötüleyeceğiz diye gerçekleri de saptırmayalım. Yakın tarihimizin en çok verim aldığımız oyuncularından biri net şekilde.
ufak 1 mola biraz nefes alalım
TÜM FORUMU AYDINLIĞA DAVET EDİYORUM