Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 noyu kiralık gözden düşmüş süper star çekelim. Bizim ligde bir yıl oynadığı gibi bons değeri zaten oto düşecektir. Bizim alabileceğimiz seviyelere iner. Melo ve icardi'de bunu gördük. Avrupalı rakipleri ekarte edip Florya suyuyla rehabilite edilmiş süperyeto topçu sahibi oluyoruz bu usulle.
Goretzka

Bayern’in herhangi bir oyuncuyu kiralık önereceğini hiç ama hiç sanmıyorum

Parades sen kimsin ki bizi bekletiyorsun asıl biz seni kullanıyorduk.

Fernandoyu sevmem giderken kulubu kucumser gibi konusmustu

Bizden sonra 40 kusur maca cikmasi da burda saldigini gosterir

Evet bizi küçümser gibi konuşmuştu hafiften ve benim çok hoşuma gitmemişti pek söylediği ama o dönem için kendi kariyeri açısından söyledikleri kısmen doğruydu. Ancak bunların konumuzla zaten alakası yok. Sonuçta abarttığın gibi sezonda 20-25 maça anca çıkabilen bir oyuncu değilmiş. Sevmiyorsun diye kötülemeyi abartmışsın. Bizde de salmıyordu, sadece her oyuncunun başına gelebileceği gibi 1-2 sakatlık geçirdi. Sakatlıkların oyuncunun salmasından kaynaklandığını da bir tarafımızdan uydurmaya gerek yok. Sevilla'da da ara ara sakatlanmış bu arada ama adamların 50 küsur maçı garanti işte her sezon, bizim değil. O yüzden sakatlansa da 40 maç civarına çıkabiliyor. Sakatım ayağına maça çıkmamazlık gibi şeyler de yapmıyordu burada. İyileşince dönüp topunu oynadı gayet. Sakalıklar yaşamasına rağmen de senin iddia ettiğinden fazla oynamış. İlk sezonda Avrupa olsaymış onda da 30'dan fazla oynarmış kesin. Diyorum ki sırf birini kötüleyeceğiz diye gerçekleri de saptırmayalım. Yakın tarihimizin en çok verim aldığımız oyuncularından biri net şekilde.

Nürnberg kupa maçında yarım saatte 6 tane gol atmış. 5 tanesi gurbolardan gelmiş.

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erol Kaynar: "İşin gerçeği şu; Talisca nisan ayında takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bunu rağmen başkan Ahmet Nur Çebi, kulübü Al-Nassr'a 10 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro bonus şeklinde iki defa teklifte bulundu. Buna rağmen Suudi Arabistan kulübünden herhangi cevap ya da karşı istek gelmedi." [Sabah]

Gtüyle gülmüştür araplar

ABD84285-C25D-4886-9F1C-7A23032C2975.jpeg

Sadece yöneticisi olduğu takımın değil, bulunduğu ligin kalitesini yükseltirken erkekler

Evet bizi küçümser gibi konuşmuştu hafiften ve benim çok hoşuma gitmemişti pek söylediği ama o dönem için kendi kariyeri açısından söyledikleri kısmen doğruydu. Ancak bunların konumuzla zaten alakası yok. Sonuçta abarttığın gibi sezonda 20-25 maça anca çıkabilen bir oyuncu değilmiş. Sevmiyorsun diye kötülemeyi abartmışsın. Bizde de salmıyordu, sadece her oyuncunun başına gelebileceği gibi 1-2 sakatlık geçirdi. Sakatlıkların oyuncunun salmasından kaynaklandığını da bir tarafımızdan uydurmaya gerek yok. Sevilla'da da ara ara sakatlanmış bu arada ama adamların 50 küsur maçı garanti işte her sezon, bizim değil. O yüzden sakatlansa da 40 maç civarına çıkabiliyor. Sakatım ayağına maça çıkmamazlık gibi şeyler de yapmıyordu burada. İyileşince dönüp topunu oynadı gayet. Sakalıklar yaşamasına rağmen de senin iddia ettiğinden fazla oynamış. İlk sezonda Avrupa olsaymış onda da 30'dan fazla oynarmış kesin. Diyorum ki sırf birini kötüleyeceğiz diye gerçekleri de saptırmayalım. Yakın tarihimizin en çok verim aldığımız oyuncularından biri net şekilde.
Aldigi dkyi 90a bolunce 23 ve 28 mac yapiyor dedigimde asiri bir yanlis yok

Aldigi sureyi saniyesi saniyesine aklimda tutacak degilim

Bizde istikrar problemi oldugu asikar adamin

Oyle abartilacak bir oyun da oynamadi, neyse alakasiz bi adam icin konuyu kirletmenin anlami yok

2.sezonunda stoperlerin arkasına saklanarak top oynuyordu bir tane ikili mücadeleye bile girmiyordu

Sergio Oliveira da Kerem Demirbay da Paredesten iyi oyuncu. 2 aydır seni bekletip rezil eden ve sana katkı vermeyecek bir oyuncu için Koskoca Galatasarayı maskara etmeyin artık. Biz soğuduk çünkü gelse de ıslıklayıp oynatmayacağız zaten herifi.InCollage_20230812_170341741.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt