Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener onune gelen stopere yillik 3 milyon euro verince ooow dersiniz ama, biz olunca para yoooggg :red:
Arkada koç holding yok, çok normal.

Kendi hayatında kazandığından daha çoğunu harcamıyorsan sürekli, bunu kulübünden de beklememen gerekir.

Arkada koç holding yok, çok normal.

Kendi hayatında kazandığından daha çoğunu harcamıyorsan sürekli, bunu kulübünden de beklememen gerekir.
Yok orasi dogru tabi suan icin gelirimizden fazla harcadigimiz bir noktada degiliz onu anlatmaya calisiyorum, konusulan bir stoper transferi ustelik bonservisi elinde. Verecegimiz yillik ucret 3.5 milyon euro olsa bu bizi zor duruma nasil soksun, anlatmaya calistigim bu. Hem yarin limit acilacak deniliyor hemde stopere nasil bu maasi verecegimiz konusulunca tuhaf buluyorum, zaten takimda Sanchez'e nasil veriyorsak muhtemel bir baska stoper transferine de verilir bence. Alirmiyiz almaz miyiz bilemem ama Hermoso isteniyorsa tabi ki veririz bu bize problem yaratmaz , yeter ki aksam CL'ye katilalim.

Amrabat bizim orta sahaya istedigimiz profil.

Fakat hoca gecen sezon istedigi adami bu sezon istemedi demek ki. Yoksa Saraya verilen paraya amrabat alinabilirdi.

Hatta amrabati bekledik diye sonunda hamburgere mecbur kalmistik. Veya bu soylem yalandi
1) Okan Bey ne istediğini bilmiyor.
2)Geçen sene transferlere Erden Timur kendisi karar verdi.
3)Geçen sene Erden Timur istediği için bu sene almak istemiyorlar.

3 ihtimal var 3u de aynı anda doğru olabilir.

Şampiyonlar ligine katılamazsak transfer olmayacak mı? Gerçi katılsak da yapamaz bunlar 🤣

Amrabat Fred he. Nerden baksan iyi orta saha hattı. Hem de 12 milyona alırlarsa.

Geçen sene yakalayamadıgimiz fırsat transferleri bu sene çokça mevcut fakat bitirecek ne yönetici var ne de para koyacak biri.

Yok orasi dogru tabi suan icin gelirimizden fazla harcadigimiz bir noktada degiliz onu anlatmaya calisiyorum, konusulan bir stoper transferi ustelik bonservisi elinde. Verecegimiz yillik ucret 3.5 milyon euro olsa bu bizi zor duruma nasil soksun, anlatmaya calistigim bu. Hem yarin limit acilacak deniliyor hemde stopere nasil bu maasi verecegimiz konusulunca tuhaf buluyorum, zaten takimda Sanchez'e nasil veriyorsak muhtemel bir baska stoper transferine de verilir bence. Alirmiyiz almaz miyiz bilemem ama Hermoso isteniyorsa tabi ki veririz bu bize problem yaratmaz , yeter ki aksam CL'ye katilalim.
Ilk 11'e direk 3 versen 33 ediyor. Karavana atmasan 4 bile verilir

Clye katılamazsak bütün bir yıl boşa gider , yeni formatta ilklerin takımı olarak ilk biz katılmalıyız,
Bütün heveslerim gider terbiyesizim ki

Fred sakatlanirsa ki kesin sakatlanacak ismail-amrabatla kabız olurlar. 8 özellikli bir herif almaları lazım lakin kimseyi alamayıp amrabata kaldılar gibi gorunuyor.

hocanın istediği ortasahalar;

paredes
mctominay
fred
amrabat
sara
wendel
frendrup
florentino
rabiot
gueye
partey

aklıma gelenler bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt