- 22 Ağustos 2010
- 32.858
- 37.672
- 3.033
yanlız adamlarda öyle bir bütçe var ki, dünyadaki ülkelerin %70'inden falan yüksektir herhalde :dBu bayern acayip maaslar veriyormuş he. Topçular Almanyaya Arabistan muamelesi çekip x3 maaşları koparmislar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlız adamlarda öyle bir bütçe var ki, dünyadaki ülkelerin %70'inden falan yüksektir herhalde :dBu bayern acayip maaslar veriyormuş he. Topçular Almanyaya Arabistan muamelesi çekip x3 maaşları koparmislar.
Arkada koç holding yok, çok normal.Fener onune gelen stopere yillik 3 milyon euro verince ooow dersiniz ama, biz olunca para yoooggg![]()
yok sanmam, bu adam ne istediğini bilmiyor, futbolcu analizleri çok kötüVeya amrabati bekledik soylemi uydurmaydi.
Ambrabat burayibistememis olabilir mi ilknetaptakısaca okan buruk ne istediğini bilmiyor diyelim
Yok orasi dogru tabi suan icin gelirimizden fazla harcadigimiz bir noktada degiliz onu anlatmaya calisiyorum, konusulan bir stoper transferi ustelik bonservisi elinde. Verecegimiz yillik ucret 3.5 milyon euro olsa bu bizi zor duruma nasil soksun, anlatmaya calistigim bu. Hem yarin limit acilacak deniliyor hemde stopere nasil bu maasi verecegimiz konusulunca tuhaf buluyorum, zaten takimda Sanchez'e nasil veriyorsak muhtemel bir baska stoper transferine de verilir bence. Alirmiyiz almaz miyiz bilemem ama Hermoso isteniyorsa tabi ki veririz bu bize problem yaratmaz , yeter ki aksam CL'ye katilalim.Arkada koç holding yok, çok normal.
Kendi hayatında kazandığından daha çoğunu harcamıyorsan sürekli, bunu kulübünden de beklememen gerekir.
chelseanin başkanının manu taraftarı olması ve bu kadar manyakça zengin olması manunuları üzüyordur benceChelsea 20 milyon euro ve bonuslarla yeni 1 kaleci daha almış yav![]()
Chelsea 20 milyon euro ve bonuslarla yeni 1 kaleci daha almış yav![]()
Bu gereksizi hala oynatiyoruz.
1) Okan Bey ne istediğini bilmiyor.Amrabat bizim orta sahaya istedigimiz profil.
Fakat hoca gecen sezon istedigi adami bu sezon istemedi demek ki. Yoksa Saraya verilen paraya amrabat alinabilirdi.
Hatta amrabati bekledik diye sonunda hamburgere mecbur kalmistik. Veya bu soylem yalandi
Ilk 11'e direk 3 versen 33 ediyor. Karavana atmasan 4 bile verilirYok orasi dogru tabi suan icin gelirimizden fazla harcadigimiz bir noktada degiliz onu anlatmaya calisiyorum, konusulan bir stoper transferi ustelik bonservisi elinde. Verecegimiz yillik ucret 3.5 milyon euro olsa bu bizi zor duruma nasil soksun, anlatmaya calistigim bu. Hem yarin limit acilacak deniliyor hemde stopere nasil bu maasi verecegimiz konusulunca tuhaf buluyorum, zaten takimda Sanchez'e nasil veriyorsak muhtemel bir baska stoper transferine de verilir bence. Alirmiyiz almaz miyiz bilemem ama Hermoso isteniyorsa tabi ki veririz bu bize problem yaratmaz , yeter ki aksam CL'ye katilalim.
Burhan TerzicanYabancı şeyi 12+4 olacak diyen kimdi
odada yoktur link atarız sanabunlar otelde var mıdır ya