Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.912
- 20.566
- 2.663
Sergeni yaşatıyorum nöbette reisSergenin ban yemesini spoiler şeklinde protestomu ediyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergeni yaşatıyorum nöbette reisSergenin ban yemesini spoiler şeklinde protestomu ediyorsun
Okumus degil de aciklamasini izlemis olsaydin bunu yazmazdin. Transferi kapattik demedi, tek odagimiz su anda Young Boys maci dedi. Haa elenirsek transfer olur mu bilmem.Dün akşama doğru Sportif A.Ş baskanvekilinin yapmış oldugu "Transferi kapattık" açıklamasını okumadınız galiba.
Bilmem, gun icinde haberi cikti.Otavio ne alaka yaw
Adamın şamp ligi maç sayısı jk den fazladır ne pişmesi, kuş familyası tarihlerinde kaç kere citye mancestere bayerne karşı oynamıştırJelert'i kiralayabileceğimiz bir ekip var mı pişsin biraz daha
Herkesin Galatasaray'a uygun gördüğü bir standardı varAdamın şamp ligi maç sayısı jk den fazladır ne pişmesi, kuş familyası tarihlerinde kaç kere citye mancestere bayerne karşı oynamıştır
herif 100 dk oynamadan haterlığa başlamayalım plsHerkesin Galatasaray'a uygun gördüğü bir standardı var
Senin standardın Bjk-Fb seviyesinde oynayabilecek topçular olabilir, saygı duyarım
Ben Jelert'e baktığımda çömez, heyecanlı, futbolu pek iyi bilmeyen, cılız tıfıl birini görüyorum
Herkesin Galatasaray'a uygun gördüğü bir standardı var
Senin standardın Bjk-Fb seviyesinde oynayabilecek topçular olabilir, saygı duyarım
Ben Jelert'e baktığımda çömez, heyecanlı, futbolu pek iyi bilmeyen, tekniği zayıf, cılız tıfıl birini görüyorum
tatava yapma.jelert kötü müdür
Koy takimi hmmmBu akşam ipler ya kopacak ya da yeniden sarılacağız. Çok kritik maç malesef. Köy takımına karşı düştüğümüz hale bak.
keşke beni haksız çıkarsa da laflarımı yesem. ama sanmıyorum öyle bir şey olacağını. Ali Thuramp'ın bir tık iyisine bonuslarla beraber €11m bağladık, bu yolda Doue gibi oyunumuza cuk oturacak bir yıldız adayından olduk. bırak da acımızı yaşayalım.herif 100 dk oynamadan haterlığa başlamayalım pls
maalesefjelert kötü müdür
brighton 4 atartatava yapma.
maç söyle akşam için
Hayır pişmesi lazım demişsin, ben savunmuyorum adamın olmuşu olacağı bu, tecrübe eksiği, çömezliği falan olamaz. Bizim için yeterli mi bakacaz görecez, adam ilk defa 11 oynadı.Herkesin Galatasaray'a uygun gördüğü bir standardı var
Ben Jelert'e baktığımda çömez, heyecanlı, futbolu pek iyi bilmeyen, tekniği zayıf, cılız tıfıl birini görüyorum
Galarasaray Young Boystatava yapma.
maç söyle akşam için
Anladım, bence de bundan iyi oynamaz da bir umut işte bizimkisiHayır pişmesi lazım demişsin, ben savunmuyorum adamın olmuşu olacağı bu, tecrübe eksiği, çömezliği falan olamaz. Bizim için yeterli mi bakacaz görecez, adam ilk defa 11 oynadı.
Fred sakatlanirsa ki kesin sakatlanacak ismail-amrabatla kabız olurlar. 8 özellikli bir herif almaları lazım lakin kimseyi alamayıp amrabata kaldılar gibi gorunuyor.
kötü demem ama benim analizini yaptığım jelert bizim için aşırı derece yetersizmaalesef