Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün akşama doğru Sportif A.Ş baskanvekilinin yapmış oldugu "Transferi kapattık" açıklamasını okumadınız galiba.
Okumus degil de aciklamasini izlemis olsaydin bunu yazmazdin. Transferi kapattik demedi, tek odagimiz su anda Young Boys maci dedi. Haa elenirsek transfer olur mu bilmem.

Gittiği her takımda ilk işi sözleşmeye tazminat şartlarını ekletmek olan adam gururlu adammış. Vay be.

Adamın şamp ligi maç sayısı jk den fazladır ne pişmesi, kuş familyası tarihlerinde kaç kere citye mancestere bayerne karşı oynamıştır
Herkesin Galatasaray'a uygun gördüğü bir standardı var

Senin standardın Bjk-Fb seviyesinde oynayabilecek topçular olabilir, saygı duyarım

Ben Jelert'e baktığımda çömez, heyecanlı, futbolu pek iyi bilmeyen, tekniği zayıf, cılız tıfıl birini görüyorum

Senin standardın Bjk-Fb seviyesinde oynayabilecek topçular olabilir, saygı duyarım

Ben Jelert'e baktığımda çömez, heyecanlı, futbolu pek iyi bilmeyen, cılız tıfıl birini görüyorum
herif 100 dk oynamadan haterlığa başlamayalım pls

Ben Jelert'e baktığımda çömez, heyecanlı, futbolu pek iyi bilmeyen, tekniği zayıf, cılız tıfıl birini görüyorum
Hayır pişmesi lazım demişsin, ben savunmuyorum adamın olmuşu olacağı bu, tecrübe eksiği, çömezliği falan olamaz. Bizim için yeterli mi bakacaz görecez, adam ilk defa 11 oynadı.

Muslera
Jelert Kaan Nelsson Köhn
Torreira Sara
Barış Ziyech Kero
Kral

Fred sakatlanirsa ki kesin sakatlanacak ismail-amrabatla kabız olurlar. 8 özellikli bir herif almaları lazım lakin kimseyi alamayıp amrabata kaldılar gibi gorunuyor.

Biz Sara'yı 8 diye aldık heriflerde irfan var sağ açıktan başka yerde oynatmıyorlar. Bu futbolu ya biz bilmiyoruz ya da bunların hafızası sıfır, 3 sene önce 8 numara olarak cl'de hat trick yapan adam irfan değil miydi. Neyse çaktırmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt