Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.562
- 11.412
- 1.838
Kelin Eyüp işi resmileştiyse sergio denen karaktersiz 2 yıl daha kanımızı emecek demektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
metehanın üst seviyede tek maçı yok allah aşkına ne metehanı yaw-------------Muslera--------------
Jelert--Nelsson--Metehan--Köhn
-----------Kaan-Torreira----------
---------------Sara----------------
Barış---------İcardi---------Kerem
Bence olması gerek bu. Kaan'ın stoperde bizi yakma ihtimali Metehan'dan daha yüksek.
Yav onerdigin oyunculara bak sanki burasi Konyaspor forumu.Bedava menuier vardı almadik .
Shelvey eyupsora gitmiş oda alınırdı
O zaman Emin gitti diye kimse laf etmesin abiler.metehanın üst seviyede tek maçı yok allah aşkına ne metehanı yaw
ofansif oyuncu olsa neyse derim de
sen senaya diye yanıp tutuşuyodun yaw herif lille'in as sağ bekini önermiş diğeri strasbourg yedeğiYav onerdigin oyunculara bak sanki burasi Konyaspor.
Te Allahim.

yanlış bilgi, semih fb maçından 4-5 maç önce formayı kapmıştı.O zaman Emin gitti diye kimse laf etmesin abiler.
Sen bu oyuncuları ne zaman oynatacaksın? Çıkacak oynayacak çocuk.
Semih Kaya 2012 sezonunda ilk maçına Servet'ten formayı kapıp fb derbisinde çıktı.
Onun da üst düzey maçı yoktu.
Brighton 3,5 alt
evet başka
Bizim maça da 2-1 dedi olm korkuyorumEvet bence de güzel 1 kupon kanks yavSemih'e güvenmeye devam bence kanks yav
![]()
Semih'im iyi 1 Maç tahmincisidir Melih'imBizim maça da 2-1 dedi olm korkuyorum
Elemiş bizi prime bilal heaBizim maça da 2-1 dedi olm korkuyorum
Rotasyonda isterdim ben kanks yavEyüpspor, Jonjo Shelvey ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
![]()
şimdi tekrar baktım da doğru ondan önce oynamış nedense benim aklımda öyle kalmış.yanlış bilgi, semih fb maçından 4-5 maç önce formayı kapmıştı.
hem orta sahada hem stoperde alternatifler varken en ufak hata payımız olmayan maçta metehanı oynatamayız.
çok parlak bir geleceği olduğunu da sanmıyom zaten
Yav onerdigin oyunculara bak sanki burasi Konyaspor forumu.
Te Allahim.