Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kelin Eyüp işi resmileştiyse sergio denen karaktersiz 2 yıl daha kanımızı emecek demektir.

-------------Muslera--------------
Jelert--Nelsson--Metehan--Köhn

-----------Kaan-Torreira----------
---------------Sara----------------

Barış---------İcardi---------Kerem

Bence olması gerek bu. Kaan'ın stoperde bizi yakma ihtimali Metehan'dan daha yüksek.
metehanın üst seviyede tek maçı yok allah aşkına ne metehanı yaw

ofansif oyuncu olsa neyse derim de

metehanın üst seviyede tek maçı yok allah aşkına ne metehanı yaw

ofansif oyuncu olsa neyse derim de
O zaman Emin gitti diye kimse laf etmesin abiler.

Sen bu oyuncuları ne zaman oynatacaksın? Çıkacak oynayacak çocuk.

Semih Kaya 2012 sezonunda ilk maçına Servet'ten formayı kapıp fb derbisinde çıktı.

Onun da üst düzey maçı yoktu.

Ayrıca adamların uzun oynadığı kesin ve Kaan'a göre Metehan'ın o toplara vurma ihtimali daha yüksek.

Kaan'ı da orta sahadaki hava toplarında kullanıp en azından arka defans dörtlüsünü bozmamış oluruz.

O zaman Emin gitti diye kimse laf etmesin abiler.

Sen bu oyuncuları ne zaman oynatacaksın? Çıkacak oynayacak çocuk.

Semih Kaya 2012 sezonunda ilk maçına Servet'ten formayı kapıp fb derbisinde çıktı.

Onun da üst düzey maçı yoktu.
yanlış bilgi, semih fb maçından 4-5 maç önce formayı kapmıştı.

hem orta sahada hem stoperde alternatifler varken en ufak hata payımız olmayan maçta metehanı oynatamayız.

çok parlak bir geleceği olduğunu da sanmıyom zaten

David Fofana'yı Chelsea gönderecek 1 kulüp arıyomuş.Bu sefer İtalya Ligi'ne gönderirler diye tahmin ediyom ben yav :D Ama Feyenoordluk 1 oyuncu şu anda.Tam oraya 1 adam arıyolar..

Eyüpspor, Jonjo Shelvey ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Resim

Muslera
Jelert
Sanchez
Hermoso
Galan
Torreira
Sara
Barış
Mertens
Kerem
İcardi

yanlış bilgi, semih fb maçından 4-5 maç önce formayı kapmıştı.

hem orta sahada hem stoperde alternatifler varken en ufak hata payımız olmayan maçta metehanı oynatamayız.

çok parlak bir geleceği olduğunu da sanmıyom zaten
şimdi tekrar baktım da doğru ondan önce oynamış nedense benim aklımda öyle kalmış.

Gerçi mesele o değil zaten adama vereceksin formayı. Stoper olmadığını söyleyen Kaan veya Berkan'a forma verirsen bu oyuncular zaten sende kalmaz.

Geleceğini ben senin gibi düşünmüyorum. Bana göre saf stoper özellikleri olarak Metahan, Emin'e göre daha ön plana çıkabilecek bir oyuncu ama tabi oynaması lazım ve bizim oyun yapımıza uyması yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt