Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konyaspor deplasmanında 5-4-1 deneyen hocanın eleme maçlarında bu kadar riskli top oynatmasını mantığım kabul etmiyor. Bir akıl tutulması var Florya'da sonumuz hayrolsun.
3-4-3 veya 3-5-2 oynamaya inanılmaz müsait bir kadro var hele ki Sanchez olsa tam cuk oturuyor bugünkü maçta hiçbir şeye cesaret edemip 4-4-2 oynamasını hakikaten anlamlandıramıyorum.

Muslera
Kaan - Nelsson - Berkan
Barış - Sara - Torreira - Demirbay - Jelert
Icardi - Kerem​

Herkes cok gergin ama ligde bu sene basarili olursak Okan hocanin kalmasindan yanayim. Bence biz bu sene Sampiyonlar Ligi takimi degildik (malesef). Taraftar olarak da sacma sapan 6/8 yok efendim 8/10 islerini birakalim. Galatasaray ortasahasinda oynayan adam oyunun iki yonunu de oynayacak. Baska care yok.

En radikal degisimi kalede ve forvette yapmamiz lazim. Muslera bugun gordugu kirmizi kart ve gecen macta yedikleriyle bence buradaki omrunu tamamladigini gosteriyor. Her ne kadar sevsek de Icardi de tam bir felaket. Sakin top dagitiyor vs demeyin, gol atsin diye bunca para veriyoruz.

Acilen Zaha takima monte edilmeli - cok iyi futbolcu oldugundan degil, ama takima farkli bir kan getirebilecegi icin. Uclu ortasahaya donulmeli, buna Mertens de dahil.

Hepimiz uzgunuz ama bence Avrupa Ligi daha disimize gore. En onemlisi ise bu sene sampiyon olup onumuzdeki sene Erden Timur onderiliginde yeni bir yapilanmayla Sampiyonlar Ligine gitmek.

Arkadaş ben aksiyonsuz mac istiyorum

1 tane atalım yaslanalım ona bile razıyım

elin boktan takımlarına her mac 20 pozisyon veriyoruz ha gol oldu olacak diye ödümüz kopuyor

defans zaten boktan

Sol bekle sol stoper alınca ne olacak?
Aynı taktikle aynı dizilişle aynı kafayla oynayıp farklı bir sonuç almaya imkan yok
Boş yere masraf yapmasınlar

Jelert 2025 yilina dogru hazir olacakmis Okan Buruk'a gore.

Okan Buruk: "Maç öncesi de söyledim Jelert'in fizik olarak tam hazır olmaması, bize çok geç katıldı. Tam 90 dakika maç çıkaracak yapıda olmaması da burada bizi farklı düşüncelere itti."

Ben fbye karşı çıkmaya korkar oldum. Fb kötü mötü diyoruz da bizden hızlı çıkıyorlar maximin sayesinde. Ortasahaları iyi alan kapatıyor, enerjşkşer en azından
maximin bizim takımda herkesi calımlar

torreirayı calımlar torreira tekrar önüne gelir tekrar calımlar

Herkes cok gergin ama ligde bu sene basarili olursak Okan hocanin kalmasindan yanayim. Bence biz bu sene Sampiyonlar Ligi takimi degildik (malesef). Taraftar olarak da sacma sapan 6/8 yok efendim 8/10 islerini birakalim. Galatasaray ortasahasinda oynayan adam oyunun iki yonunu de oynayacak. Baska care yok.

En radikal degisimi kalede ve forvette yapmamiz lazim. Muslera bugun gordugu kirmizi kart ve gecen macta yedikleriyle bence buradaki omrunu tamamladigini gosteriyor. Her ne kadar sevsek de Icardi de tam bir felaket. Sakin top dagitiyor vs demeyin, gol atsin diye bunca para veriyoruz.

Acilen Zaha takima monte edilmeli - cok iyi futbolcu oldugundan degil, ama takima farkli bir kan getirebilecegi icin. Uclu ortasahaya donulmeli, buna Mertens de dahil.

Hepimiz uzgunuz ama bence Avrupa Ligi daha disimize gore. En onemlisi ise bu sene sampiyon olup onumuzdeki sene Erden Timur onderiliginde yeni bir yapilanmayla Sampiyonlar Ligine gitmek.

Adam forvette oynamadı ki, nasıl maç izliyorsunuz, oynayınca topu da taşarsan atıyor zaten

Yerli hoca pişmanlıktır, istisnasız hepsi rezalet.Genç yabancı bir adam gelsin, şampiyon olamasın bir miras bırakır, şenol bilicin mirasını yedi mesela

Hocam icerden de olur ama.orta saha ile çık. Sara ve mertens ten biri ile oyna. Çift forvet olayı maçın sonuna doğru olacak bir şey. Lütfen hocam ya 30 m euro gitti orta sahasiz oynadık Icardi yoruldu milletin kum torbası oldu burda. Biri geldi demirbay bilmem kaç sara eder dedi laf olsun diye ne X oyuncu 20 y oyuncu eder ne de y oyuncu 20 X oyuncu eder. yarın öbürü diyecek ben bundan daha iyi oynarım digwri diyecek sirtimda tasirim seviye düştükçe düşecek ve sen buna izin veriyorsun hocam

Tamam bu takıma transfer lazım, sol bek Köhn ile olmaz Abdülkerim in yerine bir sol stoper alınabilir Zaha gönderilirse yerine bir sol kanat alınabilir ama bu takımın en büyük sıkıntısı sol bek de Köhn ün oynaması da değil

Oyuncu gücünden ziyade oyun gücümüz yok bizim...

Bu takımdan torreira gitmedigi sürece ortasaha düzelmez

ha gitmesin idare etsin diyorsanız adamı ortasaha cizgisinden öteye gecirmeyeceksiniz

sadece stoperlerin önünde dolanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt