Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.159
- 14.071
- 1.398
Danimarka'dan çelimsiz topçu almayı nasıl başardınız yav orada sıradan Danimarka'nın sıradan vatandaşları bile yarmagül ebatlarında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maximin bizim takımda herkesi calımlar
torreirayı calımlar torreira tekrar önüne gelir tekrar calımlar
noldu deniz zorlu?Hocam icerden de olur ama.orta saha ile çık. Sara ve mertens ten biri ile oyna. Çift forvet olayı maçın sonuna doğru olacak bir şey. Lütfen hocam ya 30 m euro gitti orta sahasiz oynadık Icardi yoruldu milletin kum torbası oldu burda. Biri geldi demirbay bilmem kaç sara eder dedi laf olsun diye yarın öbürü diyecek ben bundan daha iyi oynarım seviye düştükçe düşecek ve sen buna izim veriyorsun hocam
İşte bunun için 3'lü orta saha lazım, genişletmek yerine daraltmak lazım oyunu kaliteli birşeyler ortaya çıkarmak için ama taviz veremeyiz, teklif dahi edilemez ayet gibidir sistemimiz, çarpılıp yamuk yumuk oluruz. Duymamış olalım bu önerini.sağkanatda tek başına ziyech
müthiş taktik
ziyech gibi topçularla pas yapacaksın set oynayacaksın
siz okanın saçma sapan futbolu yüzünden sadece arletizm sanıyırsunuz!
bu takım ofansda 2ye 3e tek, defansda hep birebir kalırmı ulan!!!!!
bu nasıl taktik!
top dönmüyor top ziyech topun döndüğündü yerde oynar kalitesini ortaya çıkarır young boysun fizikli adamlaruda deli dana gibi topun peşinde koşar!
ziyechi kanatda oynatıyorsan 3lü set çizeceksin
ziyech-sara-bek birbirine yakın oynayacak
paslarla çıkacaksın!!!!!
Severiz sayarız da çok ama çok abarttik. Geçmişte büyük konusmustum tekrarliyim. Bu adamın kariyerindeki en büyük takım biz olucaz muhtemelen.nelssondan iyi stoper alma ihtimalleri 0 bunların
Transferi kim yaptırıyorsa yarın istifasını versin hoca bunları istiyorsa istifa etsin bu futbolu zayıf, çelimsiz adamlarla oynamak istiyorsa boşa yormasın istifasını versin.Bek aldik ama hazir degil, geleli 1 ay oldu tam bak 1 ay!
Yeniden bek aldirak takima.
Kufur edicem sabrediyorumOkan Buruk: "Jelert fizik olarak hazır değil"
![]()
Sen futbolu yanlis yorumluyorsun hep, hala sorun Torreira zannediyorsun sorun Okan Buruk'un anti futbolu. Ileri kosun diye sistem mi olur Avrupa'da?Bu takımdan torreira gitmedigi sürece ortasaha düzelmez
ha gitmesin idare etsin diyorsanız adamı ortasaha cizgisinden öteye gecirmeyeceksiniz
sadece stoperlerin önünde dolanacak
Benim hocam degil gs in hocası sizin işte seviyeniz bu ben koru körüne savunmuyorum kinoldu deniz zorlu?
hocan patladı
Bu takımdan torreira gitmedigi sürece ortasaha düzelmez
ha gitmesin idare etsin diyorsanız adamı ortasaha cizgisinden öteye gecirmeyeceksiniz
sadece stoperlerin önünde dolanacak
Kim yaptiracak, hepsi hocanin dahilinde oluyor dediler kac kere Okan Buruk da soyledi bunu.Transferi kim yaptırıyorsa yarın istifasını versin hoca bunları istiyorsa istifa etsin bu futbolu zayıf, çelimsiz adamlarla oynamak istiyorsa boşa yormasın istifasını versin.
o alanda napıyortorreira gibi adamı rüyanda bulamazsın daha
Allahım sen sabır ver
hala daha topçu eleştiriyorsunuz
torreira 2 dönümlük bir alanı tek başına oynuyor!!!!
ve gün geçtikce bu 2 dönğmlük alan daha büyüyor!!!!!
yeter yani sşzin şu saçma sapan futbolcu eleştirileriniz
gs seviyesinde olmayan tek topçu köhn
onun haricinde tüm topçular başka bir hocayla şahlanır!