Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toreyra bu seviyenin topcusu olsa arsenal ya da atleti vazgecer miydi

ligde anadolu ekiplerine fark yaratiyo ,ne zaman driblingci,fiziksel kuvvete haiz rakiple karsilassa patir patir birakiyo cimlere
yaw yapmayın allah aşkına yapmayın yahu

bu adam 2 sezondur fblilerin bile imrenerek izlediği topçuydu. geçen sezon CLde bayerne manuya orta sahayı vermediysek young boysa verdiğimiz pozisyonların daha azını bayerne manuya verdiysek sebebi torreiradır

bu sene kim iyi ki torreira iyi olsun

Hala sasgin oturup sigara yakiyom, rezil ettiniz ulan acil radikal kararlar alinmali bu böyle devam edemez!!!

Eldekilerden yola çıkıyorum, Torreira'yı 6'ya koy önüne Sara + olmaz ama Demirbay koyup 3'lü oynat, bu bile gözle görülür fark yaratır bu bile. En azından şu osuruk takımı elerdik.

Torreira tek başına git gel yapıp üzerine açık kapatmaya çalışmaktan helak oldu hala Torreira demeyin yahu.

Hocam futbol hakikaten basit oyun acip tudorun kurdugu takima baksin

Hayvan gibi basan bir gomis
Atletik rodriguez Fernando ndiaye
Belhanda
hepsi atletik oyuncular
Bir Feghouli vardi takim onuda kaldiriyordu
bok gibi takımdı sezonu erken açtı diye birkaç maç üstünlük sağlamışlardı rakibe o kadar

Eldekilerden yola çıkıyorum, Torreira'yı 6'ya koy önüne Sara + olmaz ama Demirbay koyup 3'lü oynat, bu bile gözle görülür fark yaratır bu bile. En azından şu osuruk takımı elerdik.

Torreira tek başına git gel yapıp üzerine açık kapatmaya çalışmaktan helak oldu hala Torreira demeyin yahu.
kapattı mı açıkları

naptı git gel yaptı 1 tane top kapamadı

Torreira yanına sertlik katabilecek fizikli biri alınmazsa işimiz zor

Partey gibi bir oyuncu lazım yada sistemi değiştireceksin 4-3-3 yapacaksın Torreira'ya çok yük biniyor

Okan hoca maalesef bunu göremiyor

erden in ilk sene kurdugu kadroyu dagitmayi,rashica nin bonservisi alip,ziyaşa miyaşa tata ya flan girmeyip sergio nun yerine adamakilli bi 8 alip mevzuyu cozecektik

takimin icine edildi,entübe olduk gece itibariyna
Boey-Rashica bu sisteme uygun en iyi komple sağ taraf paketiydi sol tarafı çözsek yine bu futbolla başarılı olunurdu. Sol tarafı düzeltip orta alana doğru takviyelerle devam etsek çok bambaşka seviyelere çıkabilirdik.

Ama bu sisteme Jelert - Ziyech filan olmaz ya da Barış - Ziyech olmaz sol tarafa Köhn olmaz Kerem olmaz bu futbolcularla bu sistemi oynamak mümkün değil.

Neymis Doue'nin babasi 400 bin euro komisyon istemis, verseydiniz o zaman?

Kulubune 6.5+2 verecektik simdi Jelert icin 9+2 verdik de noldu?

Doue takiminda oynuyor, bizimki yok. Birde hazir degil ve boyu kisa diyor saka gibi ya. Sanki ben buldum getirdim.

Super strateji.

vallahi bunu bende anlamadım

jelert ergen bir çocuk gibi zargana gibi duruyor
Adam sistem takiminda hiziyla kapatiyordu olayi
Koepnhagin iki stoperi hayvan gibi adamlar jelert fiziken yetersiz kalsa dahi onundeki adamlar atletik sagi solu atletik

Bizde boyle bir durum yok jelertle oynadigin her mac sorun olacak

Ornegin cok kalipli adama gerek yok tadici koy oraya sirtini dayar topu alir ordan servisleri yapar

Jelert yanlis transferdir net

Zaniolo <> Amrabat takası yapamayan yönetimide ayrıca tebrik ediyorum gidip süpürücü adam almasınlar yanlışlıkla orta sahaya sertlik filan katardı, rakibin geçişini engellerdi.

Hücumcu adam alıp 90 dakika 70-80 metre oyuncu kovalatalım hücumcu bek alıp 1'e 1'de üstünlük bekleyelim ya da fiziksel olarak zayıf adamla 1.90'lık adamın güreşini izleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt