Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maçın ilk 10-15 dk.sında belli oldu senaryo birde, adamlar patır kütür geliyor da geliyor, ne bekliyordun ki adamlar gelmekten vaz mı geçecekti de bir önlem almadın birşey yapmadın ? Tur bu tur, riske atılacak bir şey değil senin inadın egon için aahh ah..

Neresinden tutarsan elde kalıyor, cidden çok üzgünüm yeni formatın üzerine soğuk suyumu içip yatıyorum. Herkese sabırlar.

Maçın ilk 10-15 dk.sında belli oldu senaryo birde, adamlar patır kütür geliyor da geliyor, ne bekliyordun ki adamlar gelmekten vaz mı geçecekti de bir önlem almadın birşey yapmadın ? Tur bu tur, riske atılacak bir şey değil senin inadın egon için aahh ah..

Neresinden tutarsan elde kalıyor, cidden çok üzgünüm yeni formatın üzerine soğuk suyumu içip yatıyorum. Herkese sabırlar.
1. uyarı gol yedin ofsayt oldu, 2 uyarı direkten döndü.

Devre arası 3'lü orta sahaya dönmeyen hocanın hocalığı çok net sorgulanır.

Asıl sorunumuz hücumda. 2 senedir söylüyorum bunu, ligde çok ortaya çıkmıyor belki bu defomuz ama özellikle geçiş yakaladığımız hızlı hücumlarda kimse doğru tercih yapamıyor neredeyse, sorun oyuncularda değil, antrenmanlarda. Sahanın en iyilerinden Barışın bile isabetli ortası yok.
Hücumda da sıkıntılar var ama resme büyük bakarsan oyun sistemine bağlanıyor herşey

Asıl sorunumuz hücumda. 2 senedir söylüyorum bunu, ligde çok ortaya çıkmıyor belki bu defomuz ama özellikle geçiş yakaladığımız hızlı hücumlarda kimse doğru tercih yapamıyor neredeyse, sorun oyuncularda değil, antrenmanlarda. Sahanın en iyilerinden Barışın bile isabetli ortası yok.
En büyük sorunumuz set oyunumuz ürtmekte sifiriz. Set oyunumuz biraz iyi olsa bugün turu gecmistik. Top bizdeyken fikirsizlikten ölüyoruz.

Hani yusuf çok hazırdı

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karşı takım 15 kere hızlı çıkıyorsa biz 1 veya 2 kere hızlı atağa çıkabiliyoruz ve üstüne pas hatası yapıyoruz. Malesef
Evet tam hizli cikis yapacagiz aniden fren ediliyor sonra bakmissin top yine stoperlerde onlarda al gülüm ver gülüm paslasarak oyunu sogutuyor. Sonra top bizdeyken herkes birbirinin gözüne bakiyor, kimse ne yapacagini bilmiyor. Oynadigimiz aynen bu.

Bugün git Virginius’u getir 2 maçla çöp ilan edilir. Çünkü senin rakiplerin senin gibi konya ovasına çevirmiyor taç çizgisi koridorunu.

Ulan tete bile farkli yere getirebilirdi bu maci. Gecen sezon ilk molde macini kurtardi. Sonra sans bulamadi. Denildigi kadar kötü oyuncuda degil. Biz verim alamiyoruz oyunculardan. 25m€ luk adam ne hallere düstü.

Ulan tete bile farkli yere getirebilirdi bu maci. Gecen sezon ilk molde macini kurtardi. Sonra sans bulamadi. Denildigi kadar kötü oyuncuda degil. Biz verim alamiyoruz oyunculardan. 25m€ luk adam ne hallere düstü.
tete gittigi takımda iyi oynuyor

bizimki transfer nöbeti değil kahır nöbeti. kimi alsa 2 haftada bank asya seviyesine çekiyor hoca dedikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt