Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu 2li'yi hep çok merak ettim ben yav :D İcardi Galatasaray'da kalır büyük ihtimalle bence yav :D
Resim
Şopmu yaptın lan icardi ve fatih hoca ne alaka :asd:

Ramsdale/Lunin/Agirrezabala
Dedic/Rensch/Lamptey Davinson Boscagli/Alaba/Badiashile Dorgu/Chilwell/Tierney
Sara Torreira Kone/McKennie/Miretti/Ugochukwu/Chukwuemeka
Chukwueze/Orsolini/Zaniolo Icardi Barış/Gnabry/Mudryk​

Okana bunları bi gazeteci sorsa, gazeteciye küfür eder. Kendini dev aynasında görüyor herif. Ne 2 sene şampiyonlukmuş be. Adam ağzın düşürmüyor bi türlü şampiyonluğu. Lan sen kimsin, bu tribünler Fatih hocama bile bağırdı sen kimsin

Maaşları geciktirmesinler yeter. İyi adam alacaklarını sanmıyom boşa para gitmesin. Zaten iyi adam gelse de bu düzensizlikte arada kaynayacak

Ramsdale/Lunin/Agirrezabala
Dedic/Rensch/Lamptey Davinson Boscagli/Alaba/Badiashile Dorgu/Chilwell/Tierney
Sara Torreira Kone/McKennie/Miretti/Ugochukwu/Chukwuemeka
Chukwueze/Orsolini/Zaniolo Icardi Barış/Gnabry/Mudryk​
Napıon kanka fm mi oynuyorsun diyen kendisini forumun en zekisi gören kraliyet ailesi mensubu biri gelmedi mi?

Transferin son gunu PL'den dehlenmek topcu cekmek yapmak var bizim biyikli dedi

Okana bunları bi gazeteci sorsa, gazeteciye küfür eder. Kendini dev aynasında görüyor herif. Ne 2 sene şampiyonlukmuş be. Adam ağzın düşürmüyor bi türlü şampiyonluğu. Lan sen kimsin, bu tribünler Fatih hocama bile bağırdı sen kimsin

Buna kimseye de yapılmayan bir sey yapildi ha bu arada ben GS nin 2 tane adama 30 milyon sıktıgını hiç bilmiyorum hiç bir hocaya alınmadi yani buna alınanlar her istedigi oluyor paşanın ama sürekli istiyor vs futbol 0 adam koca kulubü zengin birinin çocuguna cevirdi alirsan 1 oyuncak 2 gune yenisini ister de durur sürekli aynı böyle

Hayal kırıklığı yaşamıyorum, zira heveslenmemiştim. Çok kötü bir futbol oynuyoruz.
Bende de elenme üzüntüsü yok. Geçen sene kopenhag depinden başlayan final maçlarında ezilme olayı asıl canımı sıkan.

Kopenhag dep
Manu ev
Prag
Fb
Jk
Yb

İyi top oynamıyoruz hem de hiç. Hatay bizle her maç kafa buluyor, az biraz atletik takıma sahip olup kafası çalışan tdsi olan her takım okanı rezil ediyor

Bende de elenme üzüntüsü yok. Geçen sene kopenhag depinden başlayan final maçlarında ezilme olayı asıl canımı sıkan.

Kopenhag dep
Manu ev
Prag
Fb
Jk
Yb

İyi top oynamıyoruz hem de hiç. Hatay bizle her maç kafa buluyor, az biraz atletik takıma sahip olup kafası çalışan tdsi olan her takım okanı rezil ediyor
Maç bitimi şöyle bir yorum yapmıştım, benzer minvalde düşünüyoruz

Hala, oynayacağımız oyun belli diyeceği için, devam edilmesini istemiyorum. Artık boş merkez izlemek, set hücumundan noksan takım görmek istemiyorum. Eşik maçlarında bu kadar kaybetmeyi alışkanlık haline getirmemizi kabul edemem.

Şimdi de torreiraya sarmislar

Terim hocam gelse transfer ister mi sence kanka. İsterse hangi bölgeye ister
O'nu bilemem kanks ama şu an takımda Amrabat'ı alırdı.Köhn yerine de tecrübeli 1 sol bek aldırırdı.Fb Maç'ından sonra 1 hoca değişimi olur büyük ihtimalle kanks ama 1 yandan da Tudor'un gelme ihtimali çok fazla bence yav :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt