- 26 Ocak 2021
- 41.134
- 40.397
- 3.078
Şopmu yaptın lan icardi ve fatih hoca ne alakaBu 2li'yi hep çok merak ettim ben yavİcardi Galatasaray'da kalır büyük ihtimalle bence yav
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şopmu yaptın lan icardi ve fatih hoca ne alakaBu 2li'yi hep çok merak ettim ben yavİcardi Galatasaray'da kalır büyük ihtimalle bence yav
![]()

Napıon kanka fm mi oynuyorsun diyen kendisini forumun en zekisi gören kraliyet ailesi mensubu biri gelmedi mi?Ramsdale/Lunin/Agirrezabala
Dedic/Rensch/Lamptey Davinson Boscagli/Alaba/Badiashile Dorgu/Chilwell/Tierney
Sara Torreira Kone/McKennie/Miretti/Ugochukwu/Chukwuemeka
Chukwueze/Orsolini/Zaniolo Icardi Barış/Gnabry/Mudryk
Fm çıksa da şu eziyet bitse. Herkesi patır kütür kovacam takımdanNapıon kanka fm mi oynuyorsun diyen kendisini forumun en zekisi gören kraliyet ailesi mensubu biri gelmedi mi?
Bende bekliyom valla, klas bi kadro kurmam lazım fm25teFm çıksa da şu eziyet bitse. Herkesi patır kütür kovacam takımdan
Siyahi bir iki adam varsa GeçıremezYbye 180 dk boyunca 10 dk oyununu kabul ettiremeyen hoca şu takımlar arasında bi tek elfsborg, maccabi, ludogoretse falan diş geçirebilir sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 258765
Elfsborgta vardır kanka. Hackende var mesela anane diye bi herif tam bizlik, bunlarda da vardırSiyahi bir iki adam varsa Geçıremez
Okana bunları bi gazeteci sorsa, gazeteciye küfür eder. Kendini dev aynasında görüyor herif. Ne 2 sene şampiyonlukmuş be. Adam ağzın düşürmüyor bi türlü şampiyonluğu. Lan sen kimsin, bu tribünler Fatih hocama bile bağırdı sen kimsin
Bende de elenme üzüntüsü yok. Geçen sene kopenhag depinden başlayan final maçlarında ezilme olayı asıl canımı sıkan.Hayal kırıklığı yaşamıyorum, zira heveslenmemiştim. Çok kötü bir futbol oynuyoruz.
Maç bitimi şöyle bir yorum yapmıştım, benzer minvalde düşünüyoruzBende de elenme üzüntüsü yok. Geçen sene kopenhag depinden başlayan final maçlarında ezilme olayı asıl canımı sıkan.
Kopenhag dep
Manu ev
Prag
Fb
Jk
Yb
İyi top oynamıyoruz hem de hiç. Hatay bizle her maç kafa buluyor, az biraz atletik takıma sahip olup kafası çalışan tdsi olan her takım okanı rezil ediyor
Hala, oynayacağımız oyun belli diyeceği için, devam edilmesini istemiyorum. Artık boş merkez izlemek, set hücumundan noksan takım görmek istemiyorum. Eşik maçlarında bu kadar kaybetmeyi alışkanlık haline getirmemizi kabul edemem.
İnternetten aldım ben bu fotoğrafı da merak ettiğim 1 2li benim kanks yavŞopmu yaptın lan icardi ve fatih hoca ne alaka![]()
Terim hocam gelse transfer ister mi sence kanka. İsterse hangi bölgeye isterİnternetten aldım ben bu fotoğrafı da merak ettiğim 1 2li benim kanks yav![]()
O'nu bilemem kanks ama şu an takımda Amrabat'ı alırdı.Köhn yerine de tecrübeli 1 sol bek aldırırdı.Fb Maç'ından sonra 1 hoca değişimi olur büyük ihtimalle kanks ama 1 yandan da Tudor'un gelme ihtimali çok fazla bence yavTerim hocam gelse transfer ister mi sence kanka. İsterse hangi bölgeye ister