Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayal kırıklığı yaşamıyorum, zira heveslenmemiştim. Çok kötü bir futbol oynuyoruz.
O bende de yok eleneceğimize neredeyse maçın ilk 10 dakikasında emin olmuştum sadece bilinen şeyi göre göre yapmaya sinir oluyorum.

Rakipler elini kolunu sallaya sallaya bizden daha etkili gelirken hiçbir organizasyon olmadan tamamen 1.85-90'lık fizik gücü yüksek takıma karşı yerden hızlı oynamayıp hava toplarına yönelmek akıl tutulması ve iş bilmemezliktir.

İnternetten aldım ben bu fotoğrafı da merak ettiğim 1 2li benim kanks yav :D
Bende 1 ikili birakayım o zaman kanks yav :D
1000020467.jpg

Ads maçında 0 puan bekliyorum.

Rize içsaha maçında yine çok zor bir maç bekliyor. En iyi sonuç beraberlik gibi

Fb depi net mağlubiyet

O'nu bilemem kanks ama şu an takımda Amrabat'ı alırdı.Köhn yerine de tecrübeli 1 sol bek aldırırdı.Fb Maç'ından sonra 1 hoca değişimi olur büyük ihtimalle kanks ama 1 yandan da Tudor'un gelme ihtimali çok fazla bence yav :D
Futbolu bilen adamın hali bi başka. Şu takıma tecrübe sol bek ve amrabat alsan harbi bambaşka bişey çıkar ortaya

Ads maçında 0 puan bekliyorum.

Rize içsaha maçında yine çok zor bir maç bekliyor. En iyi sonuç beraberlik gibi

Fb depi net mağlubiyet
Adana 30 pozisyona girse yine bir şey olmaz atamazlar onlar bizden daha kötü kaldı ki lig seviyesiyle Avrupa seviyesi arasında dağlar değil gezegenler kadar fark var geçen sene 102 puan alındı.

O bende de yok eleneceğimize neredeyse maçın ilk 10 dakikasında emin olmuştum sadece bilinen şeyi göre göre yapmaya sinir oluyorum.

Rakipler elini kolunu sallaya sallaya bizden daha etkili gelirken hiçbir organizasyon olmadan tamamen 1.85-90'lık fizik gücü yüksek takıma karşı yerden hızlı oynamayıp hava toplarına yönelmek akıl tutulması ve iş bilmemezliktir.
Okan hocayla aran nasıl reis sen tam bir okanballercı idin senlede bozustu ise hocanın kimsesi kalmamıs demektir :asd:

Adana 30 pozisyona girse yine bir şey olmaz atamazlar onlar bizden daha kötü kaldı ki lig seviyesiyle Avrupa seviyesi arasında dağlar değil gezegenler kadar fark var geçen sene 102 puan alındı.
Bak sen de 102 p alındı diyorsun bitti gitti o. Bu psikoloji topçularda da olduğu için kimse gram top oynamıyor koşmuyor bile. Ads bizi eze eze yener

Okan hocayla aran nasıl reis sen tam bir okanballercı idin senlede bozustu ise hocanın kimsesi kalmamıs demektir :asd:
Şahıslar hiçbir zaman kulübün üstünde değildir hele ki üst üstte aynı hatayı yapıyorsa sevsem ciddi eleştiririm.

Aslında sorunun baş kaynağı 102 puan ve 17/17'lik serileri nasıl yaptığımıza bakılsa çok net görülecekken fener maçından sonra Konya'da zafer sarhoşu olup havaya girersen yönetimde 81 ilde 81 kutlama yaparsa olacağı bu oluyordu şimdi kupayı alsınlar paraşütle uçurmaya devam etsinler.

Bak sen de 102 p alındı diyorsun bitti gitti o. Bu psikoloji topçularda da olduğu için kimse gram top oynamıyor koşmuyor bile. Ads bizi eze eze yener
102 puan konusunda en net eleştirenlerden hatta en büyük hatanın olduğunu dile getirmiştim zamanında bu tehlike geliyorum diyordu bugünkü sonuç beni şaşırtmıyor çünkü bu oyun yapısını bu oyuncularla oynamanın mümkün olmadığını geçen sezon Anadolu maçlarında bile yaşadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt