Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.064
- 39.859
- 2.953
Hakkin var admirim. Ama 2 macta 90dk sure almis sag beklerini bize vereceklerini sanmiyorum. Hele opsiyonlu kiralikboşuna beğenmemişim gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakkin var admirim. Ama 2 macta 90dk sure almis sag beklerini bize vereceklerini sanmiyorum. Hele opsiyonlu kiralikboşuna beğenmemişim gibi
sevgili demir, nacizane olarak -bu tur yorumlari- ayri bir begeniyorum.bu arada frankfurt-Dortmund maçında frankfurtun yaptığı önde pres inanılmaz. Toppmüller’de büyük hoca olacak, umarım Okan buruk bu maçı izliyordur zira kendisinin en büyük hayali şu anda frankfurtun oyunu
(atıldıysa affola)Abi sus artık yeter yaaasevgili demir, nacizane olarak -bu tur yorumlari- ayri bir begeniyorum.
bahsini ettigimiz hoca , efsane *klaus hoca nin evladi .
*dino tarafi da -> bir diger efsane olan *dino zoff'dan .
dino hocayi ilk , potansiyel hocalar listeme aldigimda amator takim calistiriyordu hafizam yaniltmiyorsa.... kendisi, tirnaklarini kaziyip gelmis bir buyuk potansiyel.
sonra dan baba dolayli marka isimle ansizin hazira konma vb gibi meydana cikmis bir hoca degil . kirilma ani nedir derseniz kendisi ozelinde ;
leipzig donemi nagels 'in yardimciligi ve sonraki gelisenler. bugune geldigimiz de suan kendisi hak ettigi gibi bundes liginde & saglikli kuluplerinden frankfurt da.
dipnot. klopp icin *ljinders ne ifade ediyorsa - dino da nagels icin ayni denklem.
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Keramettin TANRIVERDİ
sagyi ve selamlar.
Set oyunu , geçiş hücumu gibi şeyler yazalım aralara , bizide futboldan anlıyor zannetsinlerAbi sus artık yeter yaaa
Bu kadar futbol bilgin olamaz atıyorsun artıkkk
selamlar sevgili veli ,bu kim üstat?
5. teletabi mi :d
Suat abi gerçekten futbol Konu'sunda bilgili 1'i.Bana kaç tane futbolcu raporu attı.Detaylı 1 şekilde izleyip raporluyo..Abi sus artık yeter yaaa
Bu kadar futbol bilgin olamaz atıyorsun artıkkk
Sen böyle diyorsan inanirim muratimSuat abi gerçekten futbol Konu'sunda bilgili 1'i.Bana kaç tane futbolcu raporu attı.Detaylı 1 şekilde izleyip raporluyo..
Adamı 7/24 adem zortane raporu için darladığın doğru mu...Suat abi gerçekten futbol Konu'sunda bilgili 1'i.Bana kaç tane futbolcu raporu attı.Detaylı 1 şekilde izleyip raporluyo..
Yav MahmutAdamı 7/24 adem zortane raporu için darladığın doğru mu...
98 lvl olunca "hat kıran pas" terimi açılıyor rts haberin olsun.Set oyunu , geçiş hücumu gibi şeyler yazalım aralara , bizide futboldan anlıyor zannetsinler
Bizim mevcut oyuncu grubunun bazı takımların yaptığı gibi önde baskı oyununu efektif bir şekilde yapabileceğini düşünmüyorum ben, çünkü eldeki oyuncu grubu buna müsait değil.sevgili demir, nacizane olarak -bu tur yorumlari- ayri bir begeniyorum.
bahsini ettigimiz hoca , efsane *klaus hoca nin evladi .
*dino tarafi da -> bir diger efsane olan *dino zoff'dan .
dino hocayi ilk , potansiyel hocalar listeme aldigimda amator takim calistiriyordu hafizam yaniltmiyorsa.... kendisi, tirnaklarini kaziyip gelmis bir buyuk potansiyel.
sonra dan baba dolayli marka isimle ansizin hazira konma vb gibi meydana cikmis bir hoca degil . kirilma ani nedir derseniz kendisi ozelinde ;
leipzig donemi nagels 'in yardimciligi ve sonraki gelisenler. bugune geldigimiz de suan kendisi hak ettigi gibi bundes liginde & saglikli kuluplerinden frankfurt da.
dipnot. klopp icin *ljinders ne ifade ediyorsa - dino da nagels icin ayni denklem.
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Keramettin TANRIVERDİ
sagyi ve selamlar.