Hipodrum mu olum burası futbol kulübü sadece koşmak ile olmuyor ayrıca futbolcu ilişkileri falan gerekiyor. At antrenörün yapacagı bir iş değil bu.yb'ye elenirsek tudor'un gelecegi hususunda anlasalim
cenk'in de kankasi
Hipodrum mu olum burası futbol kulübü sadece koşmak ile olmuyor ayrıca futbolcu ilişkileri falan gerekiyor. At antrenörün yapacagı bir iş değil bu.yb'ye elenirsek tudor'un gelecegi hususunda anlasalim
cenk'in de kankasi
6 no 8 no falan konuşuyoruz da bugün brighton manu maçını izledim bu adamlar nasıl böyle bir orta sahayla üstün oynayabiliyor onu tartışmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 258306
Arsenal maçindaki postuma niye etkileşim vermedin heaBurnley'de Zeki Benfica'ya Weghorst Ts'ye gidiyo büyük ihtimalle Mike Tresor'da Galatasaray'a transfer olsun bence yav![]()
Vınla UlanArsenal maçindaki postuma niye etkileşim vermedin hea
Yiğit sallama. adam sezonun yarısını sakat geçirmiş.Hiç endişeye mahal yok. Şarta bağlı opsiyonla İsmail Jakobs kiralanmalı. Geçen sezon Monaco maçlarında çok iyi savunmacı özellikleriyle dikkat çekmişti. 184 boyunda, kuvvetli, fizikli, ortalama üstü teknik bir Sol Bek.Ekli dosyayı görüntüle 258304
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle okudum bunu kanks yavJoao Pedro son dakika güzel attı![]()
İdman rengim, antreman denen şey maalesef hiç bir türk hocanın bilmediği bir şey. Sen biliyor musun dersen bende bilmiyorum ama bildiğim ve söylediğim yegane şey futbolculuk baska sporcu olmak başka, bu adamların coğu sporcu sonra futbolcu.6 no 8 no falan konuşuyoruz da bugün brighton manu maçını izledim bu adamlar nasıl böyle bir orta sahayla üstün oynayabiliyor onu tartışmak lazım
Daha bu takıma Ferdi girecek…6 no 8 no falan konuşuyoruz da bugün brighton manu maçını izledim bu adamlar nasıl böyle bir orta sahayla üstün oynayabiliyor onu tartışmak lazım
Onu da kacirdik. Kiralik gitmis.Fabio Vieira Porto'da..
Ayağı yok ki 8de napacak
Bu zamana kadar yanında yöresinde kusur bulup düzeltmeye çalıştık olmadı
Sorun belki kendisidir diye düşündüm(fikir ilk aklıma geldiğinde önyargılıydım yok yahu olamaz böyle bir şey dedim)
Detaylı izledim,analiz manaliz derken gerçekten öyleymiş,mesela konya maçında saranın kötü gözükmesinin sebebi de tor du yanında biri var mı yok mu hiç umursamıyo sara buna dikkat ediyodu çakışmamak için
İçerdeki manu maçında da ndombele yokmuş gibi davrandı os bomboş kaldı görev paylaşımı falan yapmıyo oyun içi
Tek doğrusu ön alan presindeyken rakip os kendi ceza sahasına yaklaşınca hiç kaçırmayıp doğru takip ediyo,ama oyun içi saha görüşü mü yetmiyo bilmiyorum yanındakinden * bağımsız kafasına göre takılıyo
Genelde atanamamis öğretmen oluyorlar, ya da emekli olmuş. Ondan sorulmasinda beis yok, hatta direk branş ne hocam denilebilir.Taksiciye sen ne iş yapıyorsun abi sorusu gibi nöbet
bir video uzerinden kendisine mesafeli bir hava vardi bizle ilgili haberi ciktigi hafta. diger yandan, nacizane kendisine dair gorusum ; sakatlik konusu.boşuna beğenmemişim gibi
bu kim üstat?monaco dan istedigim bold isim ; minamino .
Öyle birşey olacaksa elenebiliriz sorun yok benim açımdan. Cenk beye sevgilerimi iletirim ilk kez.yb'ye elenirsek tudor'un gelecegi hususunda anlasalim
cenk'in de kankasi