- 20 Ağustos 2017
- 23.733
- 16.129
- 1.838
Heee gercek anlamda onde basmak icin bööle dizilmek lazimmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hatırlayamadım ama hocamın da bosna deplasmanında mehmet topal'ı stoper oynatma gibi fantezileri akıllarımdaHatay maçında gedsonu defans oynatan Fatih Terim hocamız gibi diyorsun hem orta sahayı bozup hem defansı nasil bozulabilir dersini verip şampiyonluğu verdiğimiz maçtı.
Bence torreiranın bazen kötü gözükmesinin ana sebebi onu hem 6 numara hem önde basan ikinci forvet gibi kullanmamız. Adam ölücek sonunda git gel yapmaktan. İlerideki basıkısı bence 6 numaralık rölünden daha iyi. 6 numaraya bi melo yosef gibi birini bulabilirsek harika olur, Torreirayıda merkez ortasayha daha yakın koyma şansımız olur.Üstad tespitim yanlış mı?
Bazı fikirlerimin doğruluğu zamanla anlaşılabiliyor hele tabu yıkan fikirlerse
Abdülün ilk belinin dönmemeye başladığı zamanlar duruma uyanıp konusunda belini döndüremiyo yazdım herkes üstüme çullanmıştı,dalga geçilmişti,sen ne anlarsın denmişti,yorgunluktan öyledir diye bahaneler sıralanmıştı
Zamanla onlar aynısını yazmaya başladı
2015-2016 sezonunun tekrar yaşanacağına delalet bu rüya sanki.gece rüyamda yb maçında bilal kısanın attığı gollerle 2-0 öne geçiyorduk çok ilginç değil mi
Takımda bilal diyebileceğin kim var şuanda @P. Enis Sever 2 golü kimin atacağını ögrenelimgece rüyamda yb maçında bilal kısanın attığı gollerle 2-0 öne geçiyorduk çok ilginç değil mi

İyi olanı alcaksin gardaşEziklerin oyuncularına sulanmaya kadar gitti en sonunda demek
Barışın bekte işi yoktur. Ziyech ve Kerem kanatlarıyla çok birşey beklememek lazimgs ideal onbirini yazıyorum, lütfen itiraz etmeyiniz. (4-3-3)
musleranot: batsuai ve zaha'ya her maç yeterince süre verilecektir.
barış nelsson sanchez jelert
kaan torriera sara
ziyech icardi kerem
Başka takımlardan iyi olanları aldıkİyi olanı alcaksin gardaş
Maçta çise gidene kadar beğeniyordum. Tuvalette bağsur mu oldu nolduysa mala bagladiBaşka takımlardan iyi olanları aldık
Sen cicaldauyu begenmiyonmu şimdi ağabey
Ayağı yok ki 8de napacakBence torreiranın bazen kötü gözükmesinin ana sebebi onu hem 6 numara hem önde basan ikinci forvet gibi kullanmamız. Adam ölücek sonunda git gel yapmaktan. İlerideki basıkısı bence 6 numaralık rölünden daha iyi. 6 numaraya bi melo yosef gibi birini bulabilirsek harika olur, Torreirayıda merkez ortasayha daha yakın koyma şansımız olur.
Hoca yok başmizda hurra saldırmaktan herif naptigini bilmiyor olabilir. Önemli olan sistemdir. Bak gedson bile biraz acildiAyağı yok ki 8de napacak
Bu zamana kadar yanında yöresinde kusur bulup düzeltmeye çalıştık olmadı
Sorun belki kendisidir diye düşündüm(fikir ilk aklıma geldiğinde önyargılıydım yok yahu olamaz böyle bir şey dedim)
Detaylı izledim,analiz manaliz derken gerçekten öyleymiş,mesela konya maçında saranın kötü gözükmesinin sebebi de tor du yanında biri var mı yok mu hiç umursamıyo sara buna dikkat ediyodu çakışmamak için
İçerdeki manu maçında da ndombele yokmuş gibi davrandı os bomboş kaldı görev paylaşımı falan yapmıyo oyun içi
Tek doğrusu ön alan presindeyken rakip os kendi ceza sahasına yaklaşınca hiç kaçırmayıp doğru takip ediyo,ama oyun içi saha görüşü mü yetmiyo bilmiyorum yanındakinden bağımsız kafasına göre takılıyo