Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heee gercek anlamda onde basmak icin bööle dizilmek lazimmis.

1000010443.webp

Hatay maçında gedsonu defans oynatan Fatih Terim hocamız gibi diyorsun hem orta sahayı bozup hem defansı nasil bozulabilir dersini verip şampiyonluğu verdiğimiz maçtı.
hatırlayamadım ama hocamın da bosna deplasmanında mehmet topal'ı stoper oynatma gibi fantezileri akıllarımda

Üstad tespitim yanlış mı?

Bazı fikirlerimin doğruluğu zamanla anlaşılabiliyor hele tabu yıkan fikirlerse

Abdülün ilk belinin dönmemeye başladığı zamanlar duruma uyanıp konusunda belini döndüremiyo yazdım herkes üstüme çullanmıştı,dalga geçilmişti,sen ne anlarsın denmişti,yorgunluktan öyledir diye bahaneler sıralanmıştı

Zamanla onlar aynısını yazmaya başladı
Bence torreiranın bazen kötü gözükmesinin ana sebebi onu hem 6 numara hem önde basan ikinci forvet gibi kullanmamız. Adam ölücek sonunda git gel yapmaktan. İlerideki basıkısı bence 6 numaralık rölünden daha iyi. 6 numaraya bi melo yosef gibi birini bulabilirsek harika olur, Torreirayıda merkez ortasayha daha yakın koyma şansımız olur.

evet kadroda bin tane sorun varken, elimizde topçuya benzeyen üç beş tane oyuncumuzdan biri olan torriera'yı gönderelim, yerine samet nalbant üstadımızın işaret edeceği oyuncuyu alalım :d

her kuşu sevdik, bir leylek kaldı çünkü.

Wendel baya iyi herifmiş ya hocanın da izniyle klas bir 433'e imkan verirdi.

gs ideal onbirini yazıyorum, lütfen itiraz etmeyiniz. (4-3-3)

muslera

barış nelsson sanchez jelert

kaan torriera sara

ziyech icardi kerem
not: batsuai ve zaha'ya her maç yeterince süre verilecektir.
Barışın bekte işi yoktur. Ziyech ve Kerem kanatlarıyla çok birşey beklememek lazim

yerde etkisiz hale getirilmiş bir adamın üzerine kapaklanıp seri yumruklar atan bir adamı nasıl gs'da görmek istersiniz? bari etkisiz hale getirilmiş yerdeki adamın kafasına tekme atan adamı da alalım, yanlız hissetmesin osayi.

Bence torreiranın bazen kötü gözükmesinin ana sebebi onu hem 6 numara hem önde basan ikinci forvet gibi kullanmamız. Adam ölücek sonunda git gel yapmaktan. İlerideki basıkısı bence 6 numaralık rölünden daha iyi. 6 numaraya bi melo yosef gibi birini bulabilirsek harika olur, Torreirayıda merkez ortasayha daha yakın koyma şansımız olur.
Ayağı yok ki 8de napacak

Bu zamana kadar yanında yöresinde kusur bulup düzeltmeye çalıştık olmadı

Sorun belki kendisidir diye düşündüm(fikir ilk aklıma geldiğinde önyargılıydım yok yahu olamaz böyle bir şey dedim)

Detaylı izledim,analiz manaliz derken gerçekten öyleymiş,mesela konya maçında saranın kötü gözükmesinin sebebi de tor du yanında biri var mı yok mu hiç umursamıyo sara buna dikkat ediyodu çakışmamak için

İçerdeki manu maçında da ndombele yokmuş gibi davrandı os bomboş kaldı görev paylaşımı falan yapmıyo oyun içi

Tek doğrusu ön alan presindeyken rakip os kendi ceza sahasına yaklaşınca hiç kaçırmayıp doğru takip ediyo,ama oyun içi saha görüşü mü yetmiyo bilmiyorum yanındakinden bağımsız kafasına göre takılıyo

Ayağı yok ki 8de napacak

Bu zamana kadar yanında yöresinde kusur bulup düzeltmeye çalıştık olmadı

Sorun belki kendisidir diye düşündüm(fikir ilk aklıma geldiğinde önyargılıydım yok yahu olamaz böyle bir şey dedim)

Detaylı izledim,analiz manaliz derken gerçekten öyleymiş,mesela konya maçında saranın kötü gözükmesinin sebebi de tor du yanında biri var mı yok mu hiç umursamıyo sara buna dikkat ediyodu çakışmamak için

İçerdeki manu maçında da ndombele yokmuş gibi davrandı os bomboş kaldı görev paylaşımı falan yapmıyo oyun içi

Tek doğrusu ön alan presindeyken rakip os kendi ceza sahasına yaklaşınca hiç kaçırmayıp doğru takip ediyo,ama oyun içi saha görüşü mü yetmiyo bilmiyorum yanındakinden bağımsız kafasına göre takılıyo
Hoca yok başmizda hurra saldırmaktan herif naptigini bilmiyor olabilir. Önemli olan sistemdir. Bak gedson bile biraz acildi

biz orta sahayı 3’lü yapmazsak çok başımız ağrır bu sene. Yerli-yabancı tüm takımlar bizi çözdü, önde pres yapan her fizikli takım dağıtıyor bizi oyun olarak. Bununda en büyük ilacı orta sahayı üçlemek.

Guardiola dahi onlarca kupa kazanmasına rağmen devamlı bir şeyler değiştiriyorsa Okan burukta görevde kalmak için yeni şeyler denemek zorunda

İhtiyaçlar

Biraz zeki td
Fizikli rakip sindiren ön libero
Pres zımbırtısı bırakılıp hatlar daraltılıp kompakt oyun

1 td 1 liberoya ciddi düzeliriz,şu köhne bile bu neymiş ya dersiniz

Sinen adam görmek istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt