Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 258274Fırsat transferi işte. Leipzig bu senede düzenli oynatmayacak belli ki.

Torreira-sara-baumgartner

Baumgartner tam bizlik..
10 numara ama ileri ucun her mevkisinde oynar.Mücadeleci 10 numara.

Sara kesinlikle kötü oyuncu değil.Ama tarz olarak aradığımız adammı tatışılır.

Şimdi 10 alsan torrira-sara-10 bu üçlü olurmu.6-8 karışımı alsan sara 10 noda başarılı olurmu bilemiyoruz.

Benim düşüncem okan buruk 4231 den vazgeçmez.Aslında oda sorun değil.Sara 10 oynar.Burada rakamlardan ziyade Oyuncu tercihleri çok önemli.İstediğimiz tarzda adam alırsak ve Okan buruk oyunun her anında pres olayını abartmasa şu yapılan kötü takım savunmasını ve sahaya yayılışını düzeltebilirsek sorun kalmaz.

Sene başında stoper ve kanat rotasyonu hiç konuşulmuyordu.Ama şimdi baktığımızda soru işaretleriyle dolu.Kanat oyuncuların performansı düşündürücü.Ama bu durum az çok belliydi.keremi gönderip iyi bir kanat almalıydık.
doğru kurulacak kadro ile stoperde bu kadar sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Ama toplam 3,5 milyona transfer edilen oyuncu taksitlerini bile ödeyemeyen başımızdaki çapsızlar ve okan buruğun inadı ve yaptığı hatalar aklıma gelince birden umutsuzluğa kapılıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fener amrabat-tominay filan alamaz. bize yazdıkları şu polonyalı orta sahayı 15'e alıp 8 filan açıklarlar. biz de en iyi ihtimal 1 tane dombele alır sol beke kahveci'yi alırız.

Eziklerin oyuncularına sulanmaya kadar gitti en sonunda demek
Batşuayip tutunca ifb li topçulara bakışımız :

1724515067292.png

İlgiç bir nöbet oluyor. Torreira bile kötülenmeye başladıysa sonumuz Bilal Kısa vs olur
Üstad tespitim yanlış mı?

Bazı fikirlerimin doğruluğu zamanla anlaşılabiliyor hele tabu yıkan fikirlerse

Abdülün ilk belinin dönmemeye başladığı zamanlar duruma uyanıp konusunda belini döndüremiyo yazdım herkes üstüme çullanmıştı,dalga geçilmişti,sen ne anlarsın denmişti,yorgunluktan öyledir diye bahaneler sıralanmıştı

Zamanla onlar aynısını yazmaya başladı

iş berkan'a kadar gidecekse kaan stoper berkan orta saha oynasın daha iyi. kaan'ın bile orijini tandemin stoperi değil berkan nedir. hoca berkan'ı stoper oynatmanın metehan'ı oynatmaktan daha büyük risk olduğunu idrak ettiği gün kadro zayıf diye ağlamaları da azalır. yoksa da zamanında semih yanında otururken kewell'ı stoper oynatan bülent korkmaz gibi arkaya arkaya toplarla 5 dakikada 3 tane yiyip forma koleksiyonu anılarıya kalır.
Hatay maçında gedsonu defans oynatan Fatih Terim hocamız gibi diyorsun hem orta sahayı bozup hem defansı nasil bozulabilir dersini verip şampiyonluğu verdiğimiz maçtı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt