- 4 Ağustos 2009
- 90.218
- 71.182
- 5.188
Zanyola iyileşti mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osayi samuelZanyola iyileşti mi
Ekli dosyayı görüntüle 258274Fırsat transferi işte. Leipzig bu senede düzenli oynatmayacak belli ki.
Torreira-sara-baumgartner
Osayiyle beraber bek sorunumuz çözülmüş oldu.osayi samuel
yayın acmıs ona bakıyordum dostum
sorunu cevaplayım
zaniolo iyilestı
Ekli dosyayı görüntüle 258274Fırsat transferi işte. Leipzig bu senede düzenli oynatmayacak belli ki.
Şampiyon olursak 1000% Irfanda gelirSeneye osayi gelir yıllık 3 e hayırlı olsun
Yeni bir hoca gelirse bu torreira yerine adam isteyecek gibime geliyor da bakalım. Hiçkimseyi uyduramiyoruz adamın yanina
Batşuayip tutunca ifb li topçulara bakışımız :Eziklerin oyuncularına sulanmaya kadar gitti en sonunda demek
Ne fırsatı yav nereye alıyorsunEkli dosyayı görüntüle 258274Fırsat transferi işte. Leipzig bu senede düzenli oynatmayacak belli ki.
Alamıyoruz bari lyon gibi takımı satalım dedik. Kuruduk..İlgiç bir nöbet oluyor. Torreira bile kötülenmeye başladıysa sonumuz Bilal Kısa vs olur
İyi bi hocaya okutturalım seni renktaşgece rüyamda yb maçında bilal kısanın attığı gollerle 2-0 öne geçiyorduk çok ilginç değil mi
Üstad tespitim yanlış mı?İlgiç bir nöbet oluyor. Torreira bile kötülenmeye başladıysa sonumuz Bilal Kısa vs olur
Hatay maçında gedsonu defans oynatan Fatih Terim hocamız gibi diyorsun hem orta sahayı bozup hem defansı nasil bozulabilir dersini verip şampiyonluğu verdiğimiz maçtı.iş berkan'a kadar gidecekse kaan stoper berkan orta saha oynasın daha iyi. kaan'ın bile orijini tandemin stoperi değil berkan nedir. hoca berkan'ı stoper oynatmanın metehan'ı oynatmaktan daha büyük risk olduğunu idrak ettiği gün kadro zayıf diye ağlamaları da azalır. yoksa da zamanında semih yanında otururken kewell'ı stoper oynatan bülent korkmaz gibi arkaya arkaya toplarla 5 dakikada 3 tane yiyip forma koleksiyonu anılarıya kalır.