Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 no 8 no falan konuşuyoruz da bugün brighton manu maçını izledim bu adamlar nasıl böyle bir orta sahayla üstün oynayabiliyor onu tartışmak lazım
Screenshot_2024-08-24-19-45-54-743_com.kokteyl.mackolik.webp

Burnley'de Zeki Benfica'ya Weghorst Ts'ye gidiyo büyük ihtimalle Mike Tresor'da Galatasaray'a transfer olsun bence yav :D

Hiç endişeye mahal yok. Şarta bağlı opsiyonla İsmail Jakobs kiralanmalı. Geçen sezon Monaco maçlarında çok iyi savunmacı özellikleriyle dikkat çekmişti. 184 boyunda, kuvvetli, fizikli, ortalama üstü teknik bir Sol Bek. Ekli dosyayı görüntüle 258304

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yiğit sallama. adam sezonun yarısını sakat geçirmiş.

6 no 8 no falan konuşuyoruz da bugün brighton manu maçını izledim bu adamlar nasıl böyle bir orta sahayla üstün oynayabiliyor onu tartışmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 258306
İdman rengim, antreman denen şey maalesef hiç bir türk hocanın bilmediği bir şey. Sen biliyor musun dersen bende bilmiyorum ama bildiğim ve söylediğim yegane şey futbolculuk baska sporcu olmak başka, bu adamların coğu sporcu sonra futbolcu.

bu arada frankfurt-Dortmund maçında frankfurtun yaptığı önde pres inanılmaz. Toppmüller’de büyük hoca olacak, umarım Okan buruk bu maçı izliyordur zira kendisinin en büyük hayali şu anda frankfurtun oyunu

Ayağı yok ki 8de napacak

Bu zamana kadar yanında yöresinde kusur bulup düzeltmeye çalıştık olmadı

Sorun belki kendisidir diye düşündüm(fikir ilk aklıma geldiğinde önyargılıydım yok yahu olamaz böyle bir şey dedim)

Detaylı izledim,analiz manaliz derken gerçekten öyleymiş,mesela konya maçında saranın kötü gözükmesinin sebebi de tor du yanında biri var mı yok mu hiç umursamıyo sara buna dikkat ediyodu çakışmamak için

İçerdeki manu maçında da ndombele yokmuş gibi davrandı os bomboş kaldı görev paylaşımı falan yapmıyo oyun içi

Tek doğrusu ön alan presindeyken rakip os kendi ceza sahasına yaklaşınca hiç kaçırmayıp doğru takip ediyo,ama oyun içi saha görüşü mü yetmiyo bilmiyorum yanındakinden * bağımsız kafasına göre takılıyo

sevgili samet , giris kismi haric , ilgi cekici kayda deger noktalara deginmissin.
bu - * serbest merkez tarza- acikcasi nacizane bende mesafeliyim .

sayet ,
*bu ,hoca direktifi dolayli oluyorsa , ayri celiski . cunku bu serbestligin uzerine senin elinde devsirme hibrid partner oynattigin kerem demirbay varken sahada - 4231 de - . tabiri yerinde ise ; bile bile lades idi gecen sezonu baz alirsak.
< - ki ,bu sezonun kamp donemi ve bjk maci da benzer durum oldu.

mumkun oldugunca *kompakt kalmak en dogrusu . gecen sezon cl buyuk maclarinda kismen bunu gorebilmistik. birde hoca nin ilk sezonu lig periyodu kritik ve buyuk maclari dengeli ve kompaktlik tarafim adina gecer not almisti .

malesef ,gecen sezon lig genelin de ,
ve de cl denk & daha dusuk versuslar da bu denklem den uzaktik .

tum bunlar goreceli elbette.

saygi ve selamlar.

boşuna beğenmemişim gibi
bir video uzerinden kendisine mesafeli bir hava vardi bizle ilgili haberi ciktigi hafta. diger yandan, nacizane kendisine dair gorusum ; sakatlik konusu.
<- ozellikle thigh bolgesi hafizam da kalmis .

mevkiler bir yana,
monaco dan istedigim bold isim ; minamino .

saygi ve selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt