Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzun topda kalmış aklı hala

bu adam akıllanmaz!

kafası gidik bir futbol cahili

ayriyeten çift forveti iyi bşrşey sanan eski kafa
modern futboldan haberi yok!

ortalama boyu 1.17 olan takımala ortalama boyu 186 olan takıma karşı hepimiz çift forvet uzun mu oynarız dermişiz.
Futbolu bilmediğine dosta düşmana daha nasıl gösterebilirsin ki

geriden oyun kuramama sebebi davinsonun yokluguymus

asla kendi oyun planinda görmüyor sorunu
Arda umut meraşla , bir tane siyahi herifle adıni bile bilmiyorum düşün falan kuruyordu sivasa karşi bu davinsonum yok diye bahane sunuyor lan meraş ne bilir geriden oyunu veya o herif organizasyon tamamen. Ama bizde ne arar o iş :d

Bi bok olmaz 1-2 istifa eder olay kapanır sonra transfer yapılır oğw falan denilir adanayı yeneriz işte cimbom olur.

Erden Timur sittin sene Dursun Özbek ile çalışmaz, en baştakiler istifa edene kadar bastırmaya devam

okanda yönetimde istifa eder Erdem Timur ve Fatih Terimin olduğu bir yönetim kurulur ve tuchel gibi bir hoca getirilirse işte o zaman işin rengi değişir.Bunun dışında dursun hariç hepsi istifa etse ne yazar.Çıbanın başı başkan, yardımcısı ve yetersiz olduğuna malesef artık emin olduğum okan buruktur.Bu üçü ivedilikle gitmelidir yoksa bunlar kanser gibi Galatasarayı saracaklar belli ki

Herşeyde bi hayır vardır demek istiyorum bu ortasaha rotasyonuyla ŞL'ye kalsaydık çok absürt skorlar görebilirdik. Çünkü bunlar ortasahayı öncelik olarak görmüyor yüksek ihtimal kalsak bile oraya elit birini almayacaklardı.

Okan hoca iki senede kazandıği krediyi üç maçla tüketti gönderilebilir elbette ama yerine gelecek adamın da işi bitmiş fatih hoca olduğunu düşününce kararsız kalıyor insan bunlar başka hoca getiremez çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt