- 5 Eylül 2014
- 84.901
- 70.837
- 4.513
adam gibi konuş furkankaynak götün mü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam gibi konuş furkankaynak götün mü
adam filan ayıp oluyoradam gibi konuş furkan
okanda yönetimde istifa eder Erdem Timur ve Fatih Terimin olduğu bir yönetim kurulur ve tuchel gibi bir hoca getirilirse işte o zaman işin rengi değişir.Bunun dışında dursun hariç hepsi istifa etse ne yazar.Çıbanın başı başkan, yardımcısı ve yetersiz olduğuna malesef artık emin olduğum okan buruktur.Bu üçü ivedilikle gitmelidir yoksa bunlar kanser gibi Galatasarayı saracaklar belli ki
Orta sahayı fazlalaştırabilirdi. Torreira- Kerem- Sara yapardı.Demirbay Sara'dan daha iyi oynadı. Dönenlerin çoğunu topladı biraz atak devamlılığı sağladık bu sebeple. Demirbay girip Torreira da çıkabilirdi ama o kadar riski de alamadı tabi.
Özledim...
okan hoca ile ilgili problemler, aşı ile tedavi olabilir.Dursuncular hala forumda cirit atıyor
Dursuncu+okancılar elini kolunu sallaya sallaya konularda geziyor
Bu da benim kanıma dokunuyor
Aga su tarz yorumlardan kacinalim yani forumu bolup sen sucusun bende bunlardan deyip neye ulasmaya umuyorsunuz? Isteyen Okanci olur, isteyen olmaz. Ya da Dursun icin.Dursuncular hala forumda cirit atıyor
Dursuncu+okancılar elini kolunu sallaya sallaya konularda geziyor
Bu da benim kanıma dokunuyor