Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
Kirli çamaşırlar bir bir düşüyor.
Bunu daha önce de söylemişti dede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kirli çamaşırlar bir bir düşüyor.
İcardi çok saldı kendi fiziksel ve mental olarak bitik gözüküyor oyundan bile çıkmıyor çoğu zaman garanti 11 saçmalığı son bulmalı.Forma adaleti İcardiyi kesmek mi ?
Yedek kulübesine kulübün alt yapı antrenörünü koyar çıkardım, al sana forma adaleti.
Burada yazilanlar ile ne olabilir? Isteyen burada yazar isteyen ne bilem Twitter'da yazar. Birsey mi degisecek bunla? Hayir. Okan'i bende destekliyordum yani yalan konusacak degilim, Besiktas maci sonrasi kendisini toparlanmasi gerektigi konusunda dusuncemi de soyledim ama iki Young Boys macinda tekrar sinifta kaldi. Napalim yani ?
fiziksel olarak son 1 yılın en fit döneminde ne bayılıyosunuz ezbere konuşmaya yaİcardi çok saldı kendi fiziksel ve mental olarak bitik gözüküyor oyundan bile çıkmıyor çoğu zaman garanti 11 saçmalığı son bulmalı.
Adam dün kendini parçaladı, orta sahada top yapıyodu, boğazı patladı takıma bağırmaktan ileri çağırmaktan. Şu takıma kainatın en iyi forvetini koy bişey olmaz, kurgu yok taktik hiçbişi yok, futbolcularda sorun yok sorun tepedeİcardi çok saldı kendi fiziksel ve mental olarak bitik gözüküyor oyundan bile çıkmıyor çoğu zaman garanti 11 saçmalığı son bulmalı.
Hoca da 4231ci + okanla terim arasinda tecrube haric fark yok
Adam dün kendini parçaladı, orta sahada top yapıyodu, boğazı patladı takıma bağırmaktan ileri çağırmaktan. Şu takıma kainatın en iyi forvetini koy bişey olmaz, kurgu yok taktik hiçbişi yok, futbolcularda sorun yok sorun tepede
son vuruşları eskisi gibi değil bilmiyorum bana öyle geldi belkide yada genel takımdaki uyumsuzluk onuda etkilemiş olabilirfiziksel olarak son 1 yılın en fit döneminde ne bayılıyosunuz ezbere konuşmaya ya
ŞimdilikToplu temizlik okan hoca yönetim hepsi gitmelidir.
Hangi son vuruş? Sanki atak yapabildikte topları auta falan dikti surekli herifson vuruşları eskisi gibi değil bilmiyorum bana öyle geldi belkide yada genel takımdaki uyumsuzluk onuda etkilemiş olabilir
Aman aman onlarda gelmesin Hamamcioglu listesinde Erden Timur girsin o batum denen adam sinsinin onde gideniMadem macaniz yemiyordu niye girdiniz seçime biraksaydiniz Suheyl Batum Ünal Aysal girseydi
Şimdilik derken anlamadım rtaş bu sonrasında da degişken bir şey degilki bence.Şimdilik
Bence şuan batşuayi 11'i daha çok hakediyor gibi gerçi dün o da etkisizdi ama icardi-batşuayi'yi birlikte oytanacak bir yapı yok şuan bana göre İcardi zaten geç form tutan bi oyuncu buna alıştık.Hangi son vuruş? Sanki atak yapabildikte topları auta falan dikti surekli herif