Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.114
- 4.159
- 1.338
dursuncularin basini ezecegiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün okana hücum edip yarın adsyi yendiğimizde hocam helalll iyi ki bizimlesin dediğimde birinin bana lan sen dün ne diyodun bugün ne diyosun demesi gerekmiyo mu
Gidip point oteli basip basina yikacaksin o anca bundan anlar oyle stadda istifa ile filan dursunu caydiramazsijFlorya’yı peşkeş çekmeden, ceplerini doldurmadan seçim kararı almazlar. İş taraftara düşüyor ama sucukçular izin vermez buna. Her tribüne sucukçu yerleştirip istifa diyenlere saldırtırlar muhtemelen.
1 hafta sonra yapalım ki biriktirelim içimizdeivedi şekilde point otelin resepsiyonuna sıçılmalıdır
Aday onlardı renkdas o gelsin bu gelsin den ziyade kim adaysa o bilgiye dayanarak yazdımAman aman onlarda gelmesin Hamamcioglu listesinde Erden Timur girsin o batum denen adam sinsinin onde gideni
Onur online cafo dostum.ivedi şekilde point otelin resepsiyonuna sıçılmalıdır
hangi onurOnur online cafo dostum.
yapma böyle şeyler, raporluyor biliyorsun :d
ayık ol. @Onur Bakır Alperin adamı çıktı.hangi onur
abooooowayık ol. @Onur Bakır Alperin adamı çıktı.
küfür, hakaret içerikli postları alpere paslıyor.
alperde vole atıyor.
Vole yemeni istemem
Doğru yorum. Zaten kaos ortamı hakimken ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaramayan bir sürü haberOlay anında değil de böyle biraz tokezleyince haber yağıyor ya o olay aslında böyle değildi bunun arka planında böyle oldu acayippp uyuz oluyorum. Haberci değil misiniz gazeteci değil misiniz bu mudur yani sizin iş anlayisiniz niye zamanında haber yapmadın neyi bekledin
Düşünebiliyor musunuz doktora gidip muayene oluyorsun birşey demiyor ağrı kesici yazıp yolluyor bir ay iki ay sonra düşüp kaliyon bir yerde doktor sonra çıkıp ya aslında senin beyninin şurasında lezyon vardı falan diyor
Yöneticisi ayrı hocası ayrı basini ayrı taraftarı ayrı değişik bu coğrafyanin. Aklı başında insanlar olsak fanatik olmasak asla ve asla takip edebilecek birşey değil futbol.
Zombilerle ne işin var reisEyyy zombilerrr, neredesiniz?
Çağırmazdım lazım olmasa!!!
ayık ol. @Onur Bakır Alperin adamı çıktı.
küfür, hakaret içerikli postları alpere paslıyor.
alperde vole atıyor.
Vole yemeni istemem
Istila gerceklesirse d.ö den kurtuluruz diye istiyor herhaldeZombilerle ne işin var reis