Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün okana hücum edip yarın adsyi yendiğimizde hocam helalll iyi ki bizimlesin dediğimde birinin bana lan sen dün ne diyodun bugün ne diyosun demesi gerekmiyo mu

O farkli tabi, bugun kovulsun deyip yarin ilk galibiyette hocammm falan derse tutarsiz olur onu diyen her kimse.

Ben artik sahsen Okan'la olmayacagini dusunuyorum , yani ligde belki yine basarili olabilir ama Avrupa'da basarili olmak istiyorsak baska bir hoca bulmak gerekiyor.

Florya’yı peşkeş çekmeden, ceplerini doldurmadan seçim kararı almazlar. İş taraftara düşüyor ama sucukçular izin vermez buna. Her tribüne sucukçu yerleştirip istifa diyenlere saldırtırlar muhtemelen.

Florya’yı peşkeş çekmeden, ceplerini doldurmadan seçim kararı almazlar. İş taraftara düşüyor ama sucukçular izin vermez buna. Her tribüne sucukçu yerleştirip istifa diyenlere saldırtırlar muhtemelen.
Gidip point oteli basip basina yikacaksin o anca bundan anlar oyle stadda istifa ile filan dursunu caydiramazsij

beyin özürlüye anlatır gibi, önce yönetimin değişmesi gerektiğini anlatıyoruz!

haala yok hoca yok iki yıldır derbi bilmemnesi diye fikir sıçıyorlar.

YA HOCA GİTSİN KONU O DEĞİL

ÖNCE YÖNETİM GİTMELİ

fırsat da bulunmuş. şu öfkenin tamamını yönetim için uygulamalıyız.

Olay anında değil de böyle biraz tokezleyince haber yağıyor ya o olay aslında böyle değildi bunun arka planında böyle oldu acayippp uyuz oluyorum. Haberci değil misiniz gazeteci değil misiniz bu mudur yani sizin iş anlayisiniz niye zamanında haber yapmadın neyi bekledin

Düşünebiliyor musunuz doktora gidip muayene oluyorsun birşey demiyor ağrı kesici yazıp yolluyor bir ay iki ay sonra düşüp kaliyon bir yerde doktor sonra çıkıp ya aslında senin beyninin şurasında lezyon vardı falan diyor

Yöneticisi ayrı hocası ayrı basini ayrı taraftarı ayrı değişik bu coğrafyanin. Aklı başında insanlar olsak fanatik olmasak asla ve asla takip edebilecek birşey değil futbol.
Doğru yorum. Zaten kaos ortamı hakimken ortalığı karıştırmaktan başka bir işe yaramayan bir sürü haber

Okan hoca maçın orta sahada kazanıldığının farkında değil artık buna eminiz.Kaç defa orta sahayı boşaltıp maç verdi,dün zaten maçın 3.dakikasından itibaren herkes farkındaydı işlerin ters gideceğinin,hoca kadıköyde kaan torreira sara orta sahasını kurmazsa orta sahada ezileceği çok net. Orda kaybederse dönüşü olmaz artık serdar alinin 3 mektup hikayesi gibi okan hocam sende 3 mektup yazmaya başla…

ayık ol. @Onur Bakır Alperin adamı çıktı.

küfür, hakaret içerikli postları alpere paslıyor.

alperde vole atıyor.

Vole yemeni istemem
1724852942387.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt