Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.359
- 101.581
- 5.238
soda istemişlerBiletçi uadan açıklama filan geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
soda istemişlerBiletçi uadan açıklama filan geldi mi?
adamla çok eski ahbab olmasak mıhlayacağım daOnur online cafo dostum.
yapma böyle şeyler, raporluyor biliyorsun :d
adamla çok eski ahbab olmasak mıhlayacağım da
soda istemişler
abileri onlara daha ne versin yahu!Eray abileri ısmarlar
Sara doğru yerde oynuyor adam 8 numara , 10 numara değil artık bunu bi kabul edelim bunu bi bilelim adam 10 numara oynamamış çok az oynamış adam 2 li ortasahada oynamış yani bizim verdiğimiz rolle birebir aynı rolde oynamış . şu sara doğru oynamıyor 10 numara asıl mevkisi saçmalığı nerde ne zaman kim tarafından çıkarıldı anlamıyorum sorun saranın oynadığı yer değil takım oturmuş olsa bir takım oynu olsa sara performans verir zatenBeyler acil radikal kararlar almazsak sonumuz cok kötü.
Angelino, tete, Zaha vs da suc yok, hic bi oyuncu geldigi kulüpten performansini bizde veremedi, bas sorumlusu hoca, oyuncular degil.
Jelerti aldirdi onu da yarim sezon sonra sutlamak ister. Sara yi da israrla yanlis oynatiyor. Ondan sonra yok bi orta saha daha alacakmisiz 12 adam mi oynayacaz diye tsak geciyo. Komedi yav. Git artik hocam daha fazla yipratma bizi.
Soyadını acilen değiştirmelisin rtş.dursuncularin basini ezecegiz
aha yicemSoyadını acilen değiştirmelisin rtş.
Sara doğru yerde oynuyor adam 8 numara , 10 numara değil artık bunu bi kabul edelim bunu bi bilelim adam 10 numara oynamamış çok az oynamış adam 2 li ortasahada oynamış yani bizim verdiğimiz rolle birebir aynı rolde oynamış . şu sara doğru oynamıyor 10 numara asıl mevkisi saçmalığı nerde ne zaman kim tarafından çıkarıldı anlamıyorum sorun saranın oynadığı yer değil takım oturmuş olsa bir takım oynu olsa sara performans verir zaten
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soyadını acilen değiştirmelisin rtş.
Olabilir evet ama Kerem'in girmesine bir şey diyemem. Fena değildi girdikten sonra.Orta sahayı fazlalaştırabilirdi. Torreira- Kerem- Sara yapardı.
bu senaryo cok belliydi, dursun özbek nezaman tek basina kulübü yönetebilmis? gercek baskan erdendi oda gidince dibe battik! care secim!2 ayda nasıl bu hale getirdiniz kulübü gs düşmanı haramiler
Torreiranin yaninda oynayacak oyuncu profili degil. Koy 3lü orta sahaya direkt daha verimli olur.Sara doğru yerde oynuyor adam 8 numara , 10 numara değil artık bunu bi kabul edelim bunu bi bilelim adam 10 numara oynamamış çok az oynamış adam 2 li ortasahada oynamış yani bizim verdiğimiz rolle birebir aynı rolde oynamış . şu sara doğru oynamıyor 10 numara asıl mevkisi saçmalığı nerde ne zaman kim tarafından çıkarıldı anlamıyorum sorun saranın oynadığı yer değil takım oturmuş olsa bir takım oynu olsa sara performans verir zaten
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi