Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada yazilanlar ile ne olabilir? Isteyen burada yazar isteyen ne bilem Twitter'da yazar. Birsey mi degisecek bunla? Hayir. Okan'i bende destekliyordum yani yalan konusacak degilim, Besiktas maci sonrasi kendisini toparlanmasi gerektigi konusunda dusuncemi de soyledim ama iki Young Boys macinda tekrar sinifta kaldi. Napalim yani ?

Bugün okana hücum edip yarın adsyi yendiğimizde hocam helalll iyi ki bizimlesin dediğimde birinin bana lan sen dün ne diyodun bugün ne diyosun demesi gerekmiyo mu

İcardi çok saldı kendi fiziksel ve mental olarak bitik gözüküyor oyundan bile çıkmıyor çoğu zaman garanti 11 saçmalığı son bulmalı.
Adam dün kendini parçaladı, orta sahada top yapıyodu, boğazı patladı takıma bağırmaktan ileri çağırmaktan. Şu takıma kainatın en iyi forvetini koy bişey olmaz, kurgu yok taktik hiçbişi yok, futbolcularda sorun yok sorun tepede

Basimizdaki hocanin bazi seyleri sansa yaptiginin Floryayi cekip ceviren maaslarin zamaninda odenmesini saglayanin Erden Timur oldugu net gorulmustur

Oyuncularla arasini iyi tutup kaliteli adamlarla mac kazanan okan burgun iyi bir hoca olmadigi
ilk firsatta karsimiza cikmistir

Derhal kovulmali yonetimde olaganustu secim karari almalidir

Muhalefet Hamamcioglu baskanliginda
Erden Timurun baskan yardimcisi oldugu bir duzende secime girmelidir

Dursundan acil kurtulmaliyiz

Hoca da 4231ci + okanla terim arasinda tecrube haric fark yok

hoca ile okan buruk arasinda tam tersi benzerlik yok neredeyse. hoca 433 geriden oyun kurma, topa sahip olma, alan savunmasi oynatiyor. okan ise 442(mertens ile de boyleydi) direkt pas, gecis oyunu ve onde 1v1 eslesmeli pres oynatiyor.

zaten hoca 2017 kadrosuna okan buruk’un oyununu oynatmaya calissaydi sampiyon olamazdik bence. ama uygun oyuncularla onu da oynatabilir, bu bir tercih dogrusu yanlisi kadroyla ilintili.

Adam dün kendini parçaladı, orta sahada top yapıyodu, boğazı patladı takıma bağırmaktan ileri çağırmaktan. Şu takıma kainatın en iyi forvetini koy bişey olmaz, kurgu yok taktik hiçbişi yok, futbolcularda sorun yok sorun tepede
fiziksel olarak son 1 yılın en fit döneminde ne bayılıyosunuz ezbere konuşmaya ya
son vuruşları eskisi gibi değil bilmiyorum bana öyle geldi belkide yada genel takımdaki uyumsuzluk onuda etkilemiş olabilir

ligte ilk 5' giremezdik belki ama en azından young boys'a elenip rezil olmazdı
#İnadınaTerim

Jelert, gecen sene City mancester bayern ve bize karşı takır takır top oynuyordu. Sağ sol bek farketmeksizin. 1 ay olmuş geleli daha hazır değilmiş. Bu saydığım takımların sağ sol forvetlerinin en düşük piyasası olanı bizim Barış = 40 milyon euro

Bu transfer nöbetinin ismi niye hala istifa nöbeti olarak revize edilmedi?

nefes olarak aldığın oksijenin orbitallerini seveyim dursun :d

Hangi son vuruş? Sanki atak yapabildikte topları auta falan dikti surekli herif
Bence şuan batşuayi 11'i daha çok hakediyor gibi gerçi dün o da etkisizdi ama icardi-batşuayi'yi birlikte oytanacak bir yapı yok şuan bana göre İcardi zaten geç form tutan bi oyuncu buna alıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt