Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.359
- 101.584
- 5.238
olum kafan mı iyi? Okan ı kovasalar 1,5 ay doue alamayan kimi getirecek? Önce kendileri gitsinOkanı kovdurmadan istifa etmeyin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olum kafan mı iyi? Okan ı kovasalar 1,5 ay doue alamayan kimi getirecek? Önce kendileri gitsinOkanı kovdurmadan istifa etmeyin!
Ha ben direkt resmi bir şey var sandım. Lig formatinda aynı ülke takımları birbirleriyle eslesebiliyor mu?Geçen sezon ilk biz niye biz oynamıyoruz diye ağlamışlardı. Bu sezon onları daha çok ilk oynatırlar
Hocasız daha iyi oynar bu takımolum kafan mı iyi? Okan ı kovasalar 1,5 ay doue alamayan kimi getirecek? Önce kendileri gitsin
hocasız kalsa iyi. Zaha çıkar başta ama bunlar gider salak saçma bir şey getirirHocasız daha iyi oynar bu takım
Genelleyecegine isim yazsana. Tum yazdiklarin havada kaliyor. .Bugün okana hücum edip yarın adsyi yendiğimizde hocam helalll iyi ki bizimlesin dediğimde birinin bana lan sen dün ne diyodun bugün ne diyosun demesi gerekmiyo mu
Yani doğru yapmamışsınız daha 15 dk vardı uzatmayla..Dün stattaydım. Golu yedikten sonra bir grup ben dahil yönetim istifa diye bağırdık. Bir grupta gelip ne bağrıyorsunuz diye bi kaç kişiyle fena kavga etti. İyicene fb gibi oluyoruz.
Tvden duyuldumu?
Her kulüp sekiz maç oynayacak.Ha ben direkt resmi bir şey var sandım. Lig formatinda aynı ülke takımları birbirleriyle eslesebiliyor mu?
Ara vermeselerdi bu sefer okanhoca falan bütün suçu federasyona atacaktı, iyi oldu böyle bahanesi kalmadı getçi bu seferde Davinsonun sakatlığına bahane buldu.Takimlara ara verdiler, eee ne oldu? Cokmu dinlenmis oldular. Bidaha ara mara vermesinler. Takimlar hazir hale gelmesi icin oyun pratigi kazanmalari icin mac yapmalari daha iyi.
EşleşemiyormuşHa ben direkt resmi bir şey var sandım. Lig formatinda aynı ülke takımları birbirleriyle eslesebiliyor mu?
Neyse artik ama ara sacmaligi birakmalari lazim artik.Ara vermeselerdi bu sefer okanhoca falan bütün suçu federasyona atacaktı, iyi oldu böyle bahanesi kalmadı getçi bu seferde Davinsonun sakatlığına bahane buldu.
Başaksehirin davinson sanchezi var herhalde pasla cıkabiliyorlarda :d