Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimlara ara verdiler, eee ne oldu? Cokmu dinlenmis oldular. Bidaha ara mara vermesinler. Takimlar hazir hale gelmesi icin oyun pratigi kazanmalari icin mac yapmalari daha iyi.

Ha ben direkt resmi bir şey var sandım. Lig formatinda aynı ülke takımları birbirleriyle eslesebiliyor mu?
Her kulüp sekiz maç oynayacak.
Dört potun her birinden iki rakip çekilecek.
Her potadan bir maç evde, diğeri deplasmanda oynanacak.

Hiçbir kulüp kendi liginden başka bir takımla oynayamaz.
Örnek: Galatasaray, Fenerbahçe'yle oynayamaz.

Bir kulüp aynı ülkeden en fazla iki takımla eşleşebilir.
Örnek: Galatasaray mesela Ajax ve Twente ile maç yapacaksa ek olarak aynı ülkeden AZ Alkmaar ile oynayamaz.

Takimlara ara verdiler, eee ne oldu? Cokmu dinlenmis oldular. Bidaha ara mara vermesinler. Takimlar hazir hale gelmesi icin oyun pratigi kazanmalari icin mac yapmalari daha iyi.
Ara vermeselerdi bu sefer okanhoca falan bütün suçu federasyona atacaktı, iyi oldu böyle bahanesi kalmadı getçi bu seferde Davinsonun sakatlığına bahane buldu.

Başaksehirin davinson sanchezi var herhalde pasla cıkabiliyorlarda :d

Barca'nin parasi olmadigi icin 4 milyon euro'ya genc Ispanyol oyuncu Stefan Bajcetic'i Liverpool'dan kiralamaya calisiyormus. Opsiyonsuz hemde.

Young boys maçı öncesi yazmıştım. Bizim transfer yapabilmemiz ve ortamın durulması için kesinlikle bu turu geçmemiz gerekiyor diye. Şimdi cl gitti. Transfer beklemek mantıksız. Takımın dengesi bozuldu. Acilen yönetimden biri özellikle başkan bunun sorumluluğunu almalı. Teknik ekip değişikliği olup başkan kendini bu işlerden siyirabilir de. Tucheli getirip kendini kendince affettirmis olabilir.

Başaksehirin davinson sanchezi var herhalde pasla cıkabiliyorlarda :d

Benim anlamadığım dün basın toplantısında üstüne basa basa bunu savundu Davinson’un olmayışını, be güzel kardeşim geçen sezon yine mükemmele yakın oynayan Davinsonu bianda kesip Nelsson küsmesin diye kaç maç yedek bıraktın sen adamı. Madem bu kadar olmayışını bahane olarak sunuyorsun bize,o zaman o dönem kritik haftalarda niye adamı full yedeğe çektin diye sorarlar adama

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt