Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davinson gidecekse hermoso anlaşılır, yoksa ben bu hocaya top bile almam antrenmanına

Barca'nin parasi olmadigi icin 4 milyon euro'ya genc Ispanyol oyuncu Stefan Bajcetic'i Liverpool'dan kiralamaya calisiyormus. Opsiyonsuz hemde.
Bir neymarın satışı koca Barcelona’yı çökertti. Yerini dolduracağız diye coutinho-dembele-griezmann’a 400 milyon Euro harcayıp neymarın verdiği katkının yarısını bile alamadılar.

Erden timuru çok seviyorum ama zaha transferi gerçekten dinamit koymak gibi bir şey oldu Okan hoca oynatmıyor nasıl çözülecek bilmiyorum ama bir an önce çözülmeli . Erden timür olsaydı eğer hojberg bizi tercih ederdi ikna edilirdi yada doue kesinlikle bizdeydi ikna edilirdi yönetici eksikliğimiz var ciddi anlamda bu sene çok dert yanarız birbirimize

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Igor Tudor Graham Potter Mauricio Pochettino
Thomas Tuchel xavi Rudi Garcia Stefano Pioli Allegri terzic david moyes niko kovac falan daha da var
Potter olsa guzel olurdu. Teklifimizi reddedecegini sanmam. Lakin buyuk klup baskisina dayanamaybilir. Tudor zaten istenmeyen adam. Piloi italyan. Pek basaril olmuyolar burada. Rudi Garcia ike Xavi ben istemem. Tuchel'in de taraftarla kavga etme olasiligi yuksek. Icardi ike PSG de calismis olmasi belki bir arti. Tek olasilik Poset hocam gibi. Mou'nun kendinden sonra yerine gectigini dusunursek belki kendini ispat amaciyla gelmek isteyebilir. Ama herif cok pahali.

Erden timuru çok seviyorum ama zaha transferi gerçekten dinamit koymak gibi bir şey oldu Okan hoca oynatmıyor nasıl çözülecek bilmiyorum ama bir an önce çözülmeli . Erden timür olsaydı eğer hojberg bizi tercih ederdi ikna edilirdi yada doue kesinlikle bizdeydi ikna edilirdi yönetici eksikliğimiz var ciddi anlamda bu sene çok dert yanarız birbirimize

Gecen sene ne Paredes'i ne de oteki De Paul hiyarini ikna edemedi. Hojbergi ikna edecegi ne malumdu?

Transferle falan çözülmez takımın hali,
Benim anlamadığım dün basın toplantısında üstüne basa basa bunu savundu Davinson’un olmayışını, be güzel kardeşim geçen sezon yine mükemmele yakın oynayan Davinsonu bianda kesip Nelsson küsmesin diye kaç maç yedek bıraktın sen adamı. Madem bu kadar olmayışını bahane olarak sunuyorsun bize,o zaman o dönem kritik haftalarda niye adamı full yedeğe çektin diye sorarlar adama

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ya adam anlık ne yoksa onu bahane ediyor, sanchez olsa nelson olmasa bu sefer de nelsonun yokluğuna bağlayacaktı.

Galatasaray'ın ilk ve tartışılmaz gündemi seçim olmalıdır
Takımdaki huzuru ve uyumu sağlayan, kulübün tüm işlerine koşturan, gecesi gündüzü Galatasaray olan Erden Timur ağabeyin ayrılmasına sebep olan ve gidişiyle yaşanan x2 düşüşün müsebbibi olan kişilerden hesap sorulmalı
Galatasaray kimsenin babasının malı değildir
Bir şahsın, topluluğun ya da bir derneğin himayesinde değildir
Olmayacaktır.

Okan hocayı gönderirlerse benim tahminim Hamza hamzaoğlunu falan getirirler anca onu ikna ederler . Tudoru taraftar çok istediği için getirmişlerdi bu sefer taraftarda bıktı iyice tek istediğim şey kimseyi almadan kadroda yüksek maaşlı elemanları göndersinler veya bu yüksek maaşlı oyuncuları kadroya bir şekilde monte etsinler zahanın en kötü hali sağ beki hucuma çıkarmaz bir kişi eksiltir karşı takımı türkiye ligi takımlarına karşı

Ne zaman play off'tan katiliyoruz tur gidiyor. Takim resmen uyku modunda bi an böyle mac gelince sok modunda oluyor takim. Gecen sezon ilk turdan basladik. Takim yavasca hazir hale geldi. Yok arkadas playoff turundan katilmak avantaj bizim icin. Bidaha ya dogrudan katilim veya ilk turdan olsun.

Gecen sene ne Paredes'i ne de oteki De Paul hiyarini ikna edemedi. Hojbergi ikna edecegi ne malumdu?
Parades olayı bildiğim kadarıyla dediğin gibi olmadı oyuncuyu bekletmek istedik beklemedi bizde para yoktu gelir bekliyorduk o dönem onun için şampiyonlar ligine kalmayı bekledik geçen sene bütçe yoktu o yüzden bolservissiz adamlara gidildi yoksa fred falan da gelecekti bu sene ise bütçe vardı erden timuru bu yüzden yediler çünkü adam Galatasaraylı ve komisyonla falan işi olmazdı engel gördüler yediler adamı ben böyle düşünüyorum

Gs divan kurulu uyuyor tabi. Bu iddialarlarla ilgili soruşturma için önce divan başvurmalı

Pardades Romaya gitti de paul zaten Madrid’de gelmemeleri anlaşılabilir bir nebze, ama strasbourg ya da Marsilya’yı tercih eden futbolcular gayet bizi de tercih edebilirdi bence de.

Ne zaman play off'tan katiliyoruz tur gidiyor. Takim resmen uyku modunda bi an böyle mac gelince sok modunda oluyor takim. Gecen sezon ilk turdan basladik. Takim yavasca hazir hale geldi. Yok arkadas playoff turundan katilmak avantaj bizim icin. Bidaha ya dogrudan katilim veya ilk turdan olsun.
Geçen sezon da molde eliyordu bizi icardi ağırlığını koymasa tura. Futbol olarak bizi fena ezdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt