Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.184
- 14.113
- 1.398
bu yöneticiler taraftarla dalga geçiyor galiba adam gibi bi ortasaha ve hermoso alınsa zaten kalırdın ŞLye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izliyorum maçı adamlar ne top oynuyor sahaya çok dengeli yerleşiyorlar ve bilin bakalım bu takımı sol kanat oyuncusu kim? Ankaragücünde ilk 11e giremeyen Milson : )
Müthiş 1 takım oyunu ve istek var sahadaki oyuncularda reis.Keyifli 1 Maç..Bu Milson'u Anadolu Takımlar'ı niye almamış acaba.Müthiş iş yapardı.Ankaragücü'nde de oynarken bize Gol de atmıştı.Şampiyonluk Maç'ında.Kasımpaşa'da mesela iş yapardı onlar alabilirdi rahatlıkla bence yav![]()
Rieara yada mata bile gelebilir. Hoca olarak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu niye kendi kendine gelin guvey oluyor? Kim istiyor bunu baskan olarak yav
Zaten baskan olmasini isteyen yokRodop sormus?
Rodop : Adnan Polat ile görüştüm. "Ben başkanlık defterini 2011'de bana yapılanların ardından kapattım. Ben Galatasaray'a ancak dışarıdan destek verebilirim. Galatasaray Başkanlığım söz konusu değil."
trollugu bırakalım admınım
Trollukte zirvanayi gectim olm artik uyeler bikti biktitrollugu bırakalım admınım
kulup yine acıklama yayınlamıs
Bu niye kendi kendine gelin guvey oluyor? Kim istiyor bunu baskan olarak yav
Orta saha duyumu var mı?bu yöneticiler taraftarla dalga geçiyor galiba adam gibi bi ortasaha ve hermoso alınsa zaten kalırdın ŞLye
alın bu adamı
keremın arkasında koyun