Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Polat o dönemde iyi yabancilar alıyordu ancak yerli futbolcu konusunda çok kötüydü.Aldigi Elano Brezilya milli takımında oynuyordu Emiliano İnsua Arjantin milli takımındaydi Misimovic Bundesliga asist kraliydi Portekiz milli takımı Meira Baros Kewell Gio Dos Santos Keita İtalya yedek kalecisi De Sanchis gibi oyunular aldı yerliler tam tersi dökülüyordu
Hic biri iṣ yapmadi

bu yöneticiler taraftarla dalga geçiyor galiba adam gibi bi ortasaha ve hermoso alınsa zaten kalırdın ŞLye
Yaptiklari hesap hep suya düsüyor. Her seferinde cl'e kalinmayi bekliyorlar. Olmayinca panik yapip transfer yapiyorlar. Halbuki dedigin gibi hermoso orta saha alinsa daha güclü cikacaktik maclara.

Dünkü maçım özeti burada adamların kadrosunda tek birtane 30 yaş üstü adam var alın bakın buyrun isimli ve ihtiyar futbolcu fetişine dur dememiz şart

Hic biri iṣ yapmadi
Zaten iş yapsa başarılı olurdu ama şöyle de düşünmek lazım bugün Brezilya milli takımından 28 yaşında adam getiremiyoruz Genç Arjantin milli takım sol Beki getiremiyoruz vizyon olarak kalite yabancılar getiriyordu son senesi devre arası hariç yabancı konusunda.Simdi örnek veriyorum onun döneminde Atletico Madrid'e elendik Kupayı aldı Hamburga elendik yarı finalde elendi kupayı alabilirdik o sene.Avrupa da başarı istiyordu ancak yerli konusunda hiç para harcamadi.Ornek veriyorum Selçuk Burak Yılmaz gibi oyuncuları o dönem alsaydı daha farklı olurdu.Birde sansizligi da var Caner Erkin bizde dökülüyordu fb ye gitti döktürdü.

Ya bildiğin deve sidiği içen adama bi çalım bile atamadınız sizin ben

Haram oldugu icin dizlerini sansürlüyor ama tayt giymek aklina gelmemis

Ve bu adam bizim en iyi topcumuzu rahat bir sekilde durdurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt