Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.227
- 39.985
- 3.013
alın bu adamı
keremın arkasında koyun
Lan haram olduguni dusunuyorsan tayt giy icine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alın bu adamı
keremın arkasında koyun
Ortasaha için hiç isim çıkmıyor rdaş anca sol bek için çıkıyor sol bek gelince tüm sorunlar çözülecek sanki en son Rabiot'un anasına ulaşamıyordu bizimkiler ondan sonra bi isim görmedimOrta saha duyumu var mı?
başı acık falan da deyinLan haram olduguni dusunuyorsan tayt giy icine
Hic biri iṣ yapmadiAdnan Polat o dönemde iyi yabancilar alıyordu ancak yerli futbolcu konusunda çok kötüydü.Aldigi Elano Brezilya milli takımında oynuyordu Emiliano İnsua Arjantin milli takımındaydi Misimovic Bundesliga asist kraliydi Portekiz milli takımı Meira Baros Kewell Gio Dos Santos Keita İtalya yedek kalecisi De Sanchis gibi oyunular aldı yerliler tam tersi dökülüyordu
alın bu adamı
keremın arkasında koyun
Yaptiklari hesap hep suya düsüyor. Her seferinde cl'e kalinmayi bekliyorlar. Olmayinca panik yapip transfer yapiyorlar. Halbuki dedigin gibi hermoso orta saha alinsa daha güclü cikacaktik maclara.bu yöneticiler taraftarla dalga geçiyor galiba adam gibi bi ortasaha ve hermoso alınsa zaten kalırdın ŞLye
Karizmatik oldunuzbaşı acık falan da deyin
ben çıkmak takla atmakKarizmatik oldunuz
alın bu adamı
keremın arkasında koyun
rahatsız mı oldunMuslera keşke bu çöl bedevisine atsaydı tekmeyi
Zaten iş yapsa başarılı olurdu ama şöyle de düşünmek lazım bugün Brezilya milli takımından 28 yaşında adam getiremiyoruz Genç Arjantin milli takım sol Beki getiremiyoruz vizyon olarak kalite yabancılar getiriyordu son senesi devre arası hariç yabancı konusunda.Simdi örnek veriyorum onun döneminde Atletico Madrid'e elendik Kupayı aldı Hamburga elendik yarı finalde elendi kupayı alabilirdik o sene.Avrupa da başarı istiyordu ancak yerli konusunda hiç para harcamadi.Ornek veriyorum Selçuk Burak Yılmaz gibi oyuncuları o dönem alsaydı daha farklı olurdu.Birde sansizligi da var Caner Erkin bizde dökülüyordu fb ye gitti döktürdü.Hic biri iṣ yapmadi
alın bu adamı
keremın arkasında koyun
iman gücü demek kiHaram oldugu icin dizlerini sansürlüyor ama tayt giymek aklina gelmemis
Ve bu adam bizim en iyi topcumuzu rahat bir sekilde durdurdu