Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.403
- 101.614
- 5.238
Hikmet pınarbaşı dinledim, okan hocanın ömrü 1.5 sene diyor, ondan sonra oyuncuların fiziği gitmiyor bu oyuna dedi
Hikmet, hocanın ne yapmak istediğini biliyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hikmet pınarbaşı dinledim, okan hocanın ömrü 1.5 sene diyor, ondan sonra oyuncuların fiziği gitmiyor bu oyuna dedi
bu 5 bilinmeyenli denklem değil ki, az biraz kafası çalışan herkes bunu görüyor zaten. oynamak istediği oyun sürekli diri kalmayı gerektiren, 2 senede bir sürekli sirkülasyon gerektiren bi oyun olduğunu daha önce ben kaç defa dedim
Geldiğinde de boyleyditamam işte oyuncular bıkıyor demek ki, torreiraya baksana, ölü gibi, bıkmış büyük ihtimal
hoca kendini sorgulamayı öğrenmeli artık. ben nerede yanlış yapıyorum demelitamam işte oyuncular bıkıyor demek ki, torreiraya baksana, ölü gibi, bıkmış büyük ihtimal
oyuncular maç içinde söyleniyor olabilir, adamların ciğeri solmuştur koş babam koş, topa sahip olma oyunu oynasak adamlar nefes alır yahu, 37lik mertens var,ağır demirbay var, bu oyunu bunlarla nasıl oynayacan ama oynuyor işte
Buyuk takım uclusu ne lan :dbizim kadroyla büyük takım 3lüsü oynamak imkansız bence, alt sıra italyan takımı 3lüsü oynarız anca
Hocami severiz ama artik yöneticilik sirasi geldi
Burada maksimine ağzının suyu akanları 2 kat düşün rtaşzaha yi gecen sene ifb alsa simdi 15 e flan napoli ye satiyodu
biz üzerine para verip feshetmege calisiyoruz
oyuncular maç içinde söyleniyor olabilir, adamların ciğeri solmuştur koş babam koş, topa sahip olma oyunu oynasak adamlar nefes alır yahu, 37lik mertens var,ağır demirbay var, bu oyunu bunlarla nasıl oynayacan ama oynuyor işte