Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hikmet pınarbaşı dinledim, okan hocanın ömrü 1.5 sene diyor, ondan sonra oyuncuların fiziği gitmiyor bu oyuna dedi

bu 5 bilinmeyenli denklem değil ki, az biraz kafası çalışan herkes bunu görüyor zaten. oynamak istediği oyun sürekli diri kalmayı gerektiren, 2 senede bir sürekli sirkülasyon gerektiren bi oyun olduğunu daha önce ben kaç defa dedim

bu 5 bilinmeyenli denklem değil ki, az biraz kafası çalışan herkes bunu görüyor zaten. oynamak istediği oyun sürekli diri kalmayı gerektiren, 2 senede bir sürekli sirkülasyon gerektiren bi oyun olduğunu daha önce ben kaç defa dedim

tamam işte oyuncular bıkıyor demek ki, torreiraya baksana, ölü gibi, bıkmış büyük ihtimal

Hikmet pınarbaşı dinledim, okan hocanın ömrü 1.5 sene diyor, ondan sonra oyuncuların fiziği gitmiyor bu oyuna dedi

oyuncular maç içinde söyleniyor olabilir, adamların ciğeri solmuştur koş babam koş, topa sahip olma oyunu oynasak adamlar nefes alır yahu, 37lik mertens var,ağır demirbay var, bu oyunu bunlarla nasıl oynayacan ama oynuyor işte

oyuncular maç içinde söyleniyor olabilir, adamların ciğeri solmuştur koş babam koş, topa sahip olma oyunu oynasak adamlar nefes alır yahu, 37lik mertens var,ağır demirbay var, bu oyunu bunlarla nasıl oynayacan ama oynuyor işte

Demba ba demiş ya, 60 maç oldu kafa tamam ama ayaklar gitmiyor diye.

deplasmandaki yboys maçından önce takımı otobüsten inerken gösteriyolardı, okan topçularla stada girmeden önce hellaleşirken topçuların zoraki tokalaştığı ve bir emosyon göstermediği hissiyatını aldım. topçu dediğim de icardiyle toreira, diğerlerini görmedim ama normalde 2 tarafın da bu denli önemli maçtan önce daha emosyon göstermesi gerekirdi şayet her şey yolunda ise.

Malesef rüzgarı o enerjiyi kaybettik ama inanın bunları yaşayacağımızı şamp olduğumuz hafta biliyorduk hepimiz.. Bu basiretsiz iş bilmez yönetimle herzamanki gibi kendi ayağımıza sıktık, topunun allah belasını versin..

Fatih Terim Galatasaray GIF - Fatih Terim Galatasaray Hayır - Discover &  Share GIFs
Hocami severiz ama artik yöneticilik sirasi geldi

Keske tdlikten emekli oldugunu aciklasa

Torreiraya laf ediliyor, ne yapsın her maç geriye 50 metre koştur koştur gidiyor.Eee bir süre sonra sıçarım böyle işe deme ihtimali yüksek,yav sara gelmeden buraya yazmıştım, bu adamı beygir gibi koşturacak diye.Sneijder şuan oynasa onu da anca koştururdu, madem öyle git koşan fizikli adam al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt