Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deplasmandaki yboys maçından önce takımı otobüsten inerken gösteriyolardı, okan topçularla stada girmeden önce hellaleşirken topçuların zoraki tokalaştığı ve bir emosyon göstermediği hissiyatını aldım. topçu dediğim de icardiyle toreira, diğerlerini görmedim ama normalde 2 tarafın da bu denli önemli maçtan önce daha emosyon göstermesi gerekirdi şayet her şey yolunda ise.
Okan'ın iki sezondur futbolcuların büyük bi çoğunluğuna herhangi bir yakınlığı söz konusu değil bence. Bazıları saygı duyuyor, seviyor geri kalanı için patron-işçi ilişkisinde. Olmayabilir de bu da bi yöneticilik tarzı ama ekibinde en azından futbolculara daha yakın insanlar olmalı o zaman. Yanındaki kolormatik Okan'dan daha soğuk adam, diğerlerinin ne halt ettiği belli değil. Alman hoca gittiğinden beri iyice azaldı teknik ekiple futbolcuların ilişkisi, Erden Timur'un gidişi de bağı komple kopardı. Barış'ın Konya maçında gol sevincinde Okan'a koşması bile bi mesajdı bence.

Okan'ın iki sezondur futbolcuların büyük bi çoğunluğuna herhangi bir yakınlığı söz konusu değil bence. Bazıları saygı duyuyor, seviyor geri kalanı için patron-işçi ilişkisinde. Olmayabilir de bu da bi yöneticilik tarzı ama ekibinde en azından futbolculara daha yakın insanlar olmalı o zaman. Yanındaki kolormatik Okan'dan daha soğuk adam, diğerlerinin ne halt ettiği belli değil. Alman hoca gittiğinden beri iyice azaldı teknik ekiple futbolcuların ilişkisi, Erden Timur'un gidişi de bağı komple kopardı. Barış'ın Konya maçında gol sevincinde Okan'a koşması bile bi mesajdı bence.

Karakter olarak aynı abdullah avcı.Basın toplantılarını izleyin ikisinin, aynı soğukluk, aynı robotluk. kaybedince ikisi de inanılmaz çirkef.

IMG_3679.webp

Karakter olarak aynı abdullah avcı.Basın toplantılarını izleyin ikisinin, aynı soğukluk, aynı robotluk. kaybedince ikisi de inanılmaz çirkef.
Futbolcuyken de çok farklı değildi. Dediğim gibi bu da bi yöneticilik tarzıdır saygı duyarım ama ekibini ona göre kuracaksın o zaman. Beyaz yakalı değil bu adamlar mobingle iş yaptırasın, böyle yerler seni farkına bile varmazsın.

Yüksek bütçeli transfer kesinlikle yapılmamalı Okan hoca olacaksa bu kadroyla şampiyon olsun lig için fazla kadromuz var üzerine zaha falan da gönderilip bütçe düşürülmeli kesinlikle aksi düşünülmesi Galatasaraya maddi anlamda ihanet olur şampiyonlar ligi olmadığını bu senaryoda eğer alınacaksa da hadjam falan alsınlar 2 3 m ye , kesinlikle hermoso falan alınmamalı davinson hermosa Nelson stoper rotasyonuyla tr de şampiyon mu olacağız sadece bunun için mi verilecek bu paralar kimse kusura bakmasın Galatasarayın parası kimsenin egoları için harcanamaz. Eğer stoperde falan hermoso gelecekse Okan hocaya 3 m maaş vermeye gerek yok lig için. Okan hocayı da çok seviyorum ve destekliyorum o ayrı ama bu artık şımarıklığa girer galatadarayın iki stoperi şl yokken 10 m alamaz kardeşim

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolcuyken de çok farklı değildi, dediğim gibi bu da bi yöneticilik tarzıdır saygı duyarım ama ekibini ona göre kuracaksın o zaman. Beyaz yakalı değil bu adamlar mobingle iş yaptırasın, böyle yerler seni farkına bile varmazsın.

Hala çok tecrübesiz, en basiti gomis krizi.

Özbek’ten Albayrak hamlesi bekliyorum Florya icin.

Emre Utkucan abiniz bunca işinin gücünün arasında bi de futbolcu mu izleyecek beyler. Rakiplerimizden çözüyoruz işte :D YEmin ediyorum böyle eziklik görmedim hayatımda ya

Dubois Eyüp işi de olmayacak heralde. Göndere göndere Zaha'nın yarı parasını verip gönderecekler Sergio, Dubois gibi adamlar dururken.

Eger scout ekibi Guney Amerika’dan veya Fransa liginden en az 5-6 tane sol bek oneremiyorsa o zaman niye kulupte calisiyorlar, menajerlerin onerdikleri oyunculari Okan hocanin ekibi de izleyip analiz edebilir

Emre Utkucan abiniz bunca işinin gücünün arasında bi de futbolcu mu izleyecek beyler. Rakiplerimizden çözüyoruz işte :D YEmin ediyorum böyle eziklik görmedim hayatımda ya
Utkucan kim ki yav kendi inisiyatifiyle futbolcu bulacak önerecek falan. Bulsa, önerse bile kim ciddiye alacak, futbol direktörlüğü mü var kulüpte? :) Menajerin getirdiği adamlara bakıyorlardır işte FM'den Fifa'dan falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt