- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan'ın iki sezondur futbolcuların büyük bi çoğunluğuna herhangi bir yakınlığı söz konusu değil bence. Bazıları saygı duyuyor, seviyor geri kalanı için patron-işçi ilişkisinde. Olmayabilir de bu da bi yöneticilik tarzı ama ekibinde en azından futbolculara daha yakın insanlar olmalı o zaman. Yanındaki kolormatik Okan'dan daha soğuk adam, diğerlerinin ne halt ettiği belli değil. Alman hoca gittiğinden beri iyice azaldı teknik ekiple futbolcuların ilişkisi, Erden Timur'un gidişi de bağı komple kopardı. Barış'ın Konya maçında gol sevincinde Okan'a koşması bile bi mesajdı bence.deplasmandaki yboys maçından önce takımı otobüsten inerken gösteriyolardı, okan topçularla stada girmeden önce hellaleşirken topçuların zoraki tokalaştığı ve bir emosyon göstermediği hissiyatını aldım. topçu dediğim de icardiyle toreira, diğerlerini görmedim ama normalde 2 tarafın da bu denli önemli maçtan önce daha emosyon göstermesi gerekirdi şayet her şey yolunda ise.
Okan'ın iki sezondur futbolcuların büyük bi çoğunluğuna herhangi bir yakınlığı söz konusu değil bence. Bazıları saygı duyuyor, seviyor geri kalanı için patron-işçi ilişkisinde. Olmayabilir de bu da bi yöneticilik tarzı ama ekibinde en azından futbolculara daha yakın insanlar olmalı o zaman. Yanındaki kolormatik Okan'dan daha soğuk adam, diğerlerinin ne halt ettiği belli değil. Alman hoca gittiğinden beri iyice azaldı teknik ekiple futbolcuların ilişkisi, Erden Timur'un gidişi de bağı komple kopardı. Barış'ın Konya maçında gol sevincinde Okan'a koşması bile bi mesajdı bence.
kompleks bi 3lü uzun bi yazı lazımBuyuk takım uclusu ne lan :d
Futbolcuyken de çok farklı değildi. Dediğim gibi bu da bi yöneticilik tarzıdır saygı duyarım ama ekibini ona göre kuracaksın o zaman. Beyaz yakalı değil bu adamlar mobingle iş yaptırasın, böyle yerler seni farkına bile varmazsın.Karakter olarak aynı abdullah avcı.Basın toplantılarını izleyin ikisinin, aynı soğukluk, aynı robotluk. kaybedince ikisi de inanılmaz çirkef.
Futbolcuyken de çok farklı değildi, dediğim gibi bu da bi yöneticilik tarzıdır saygı duyarım ama ekibini ona göre kuracaksın o zaman. Beyaz yakalı değil bu adamlar mobingle iş yaptırasın, böyle yerler seni farkına bile varmazsın.
Sergio denen herif dururken Zahanın sözlesmesini fesh etmeye çalısıyorlar
Kotu skorlar devam ederse 2 sene banlanacagın konusuluyorkötü skorlar devam ederse önce bu adamı gönderelim
![]()
Utkucan kim ki yav kendi inisiyatifiyle futbolcu bulacak önerecek falan. Bulsa, önerse bile kim ciddiye alacak, futbol direktörlüğü mü var kulüpte?Emre Utkucan abiniz bunca işinin gücünün arasında bi de futbolcu mu izleyecek beyler. Rakiplerimizden çözüyoruz işteYEmin ediyorum böyle eziklik görmedim hayatımda ya