Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.792
- 18.888
- 1.188
Alayim ordan sarhos sol bekimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw olm ben fm oynadığım zaman bu kdr kadroyla oynamıyorum yemin ederim.Kanka biz şurda 2 kadro yapıyoz fm mi oynuyon diye çıkışanlar oluyor
Okan buruk reelde oynuyor ses eden yok
1 snden fazla düşünürsen bu yönetimin nelson yerine iyi adam alamayacağının farkına varacaksın renktasNelson'a 15 ve üstü teklif varsa 1 sn düşünmeden satarım. 2 gün önce stoper olarak iyi oynadı ama 1 tane dikine pas atamadı büyük takım stoperinin oyun kurulumunda sorumluluk almama lüksü yok artık.
Kulübün parasının içine ettiler
almanca sarhoş ne demekAlayim ordan sarhos sol bekimi
lan ben 3 e alıyorum 30 a kaktırıyorum. bunlar 10 a alıyor 250b e kiralıyor.yaw olm ben fm oynadığım zaman bu kdr kadroyla oynamıyorum yemin ederim.
hoca bildiğin acemi fmciler gibi. @Emrah Duvar böyleydi. 6 ay da bir oyuncu satıp alıyordu
Betrunken, ve ya besoffen da deniyoralmanca sarhoş ne demek
Hermoso Amadridde hep 3lünün solunda oynamış, hiç tandem oynamamış, bana hızlı gibide gelmedi, bu adama yıllık 5-7 milyon falan vermek hata olur.Mario Hermoso yaklaşıyor. Şu transfere heyecanlanmamak elde değil. Solak, Hızlı, Teknik ve çok üst düzey bir Sol Stoperimiz olacak. Zaten senelerdir Atletico Madrid'de olduğu için herkes kalitesini biliyor. Sanchez ile oluşturacağı tandem harika olacak. Gel MatadorEkli dosyayı görüntüle 258963
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Defolup gitsin başka birşey istemiyorum sirf inadindan şampiyonlar ligini geç paradan etti bizi. Oyuncuları meydana atıp suçluyor durmadan.buna kim saygı duyar.Torreiraya laf ediliyor, ne yapsın her maç geriye 50 metre koştur koştur gidiyor.Eee bir süre sonra sıçarım böyle işe deme ihtimali yüksek,yav sara gelmeden buraya yazmıştım, bu adamı beygir gibi koşturacak diye.Sneijder şuan oynasa onu da anca koştururdu, madem öyle git koşan fizikli adam al