Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
raporladım

umarım ceza alırsın
1724948243740.webp

400 bin maaşlı elemanı kiralamak da tam bizim beynimize yakışır hamleler.
Abi kovulması gereken o kadar adam var ki en son köhn falan sıra gelmeli

Hermoso'yu biraz izledim adam bildiğin stoper yavaşlık olarak Nelsonn'a yakın hatta sol bek olarak düşünülüyorsa ayvayı yeriz
Arkadaşlar Hermoso yu tanıdığınıza emin misiniz? Biz 2 senedir Nelsson & Abdülkerim stoper tandemiyle oynuyoruz Hermoso ya yavaş mı diyorsunuz?

Nelson'a 15 ve üstü teklif varsa 1 sn düşünmeden satarım. 2 gün önce stoper olarak iyi oynadı ama 1 tane dikine pas atamadı büyük takım stoperinin oyun kurulumunda sorumluluk almama lüksü yok artık.

Davinson - Hermoso stoper hattı kurup beklere jelert ve köhn koyacaksak komik durur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Davinson - Hermoso stoper hattı kurup beklere jelert ve köhn koyacaksak komik durur

Bence Okan Buruk Jelert i de yer yakında 3-4 ay veriyorum. Barış Alper i sağ bek oynamaya ikna ettiği anda Jelert i izlemeyiz bile bir daha

Yönetim 1 Eylül den sonra rabiot ile hermoso bize kalır diye mi bekliyor ? Eğer öyleyse Arapların transfer dönemi ekimde bitiyor biliyorlardır umarım

Yok onlarin ki de bu hafta bitiyor, yarin bitiyor cogu.

Yaaa hocaefendi

Hani şampiyon kadroyduk

2-3 transfere tamamdık

Noldu geldin mi sözümüze

Pttden süper lige yeni çıkmış semt takımına döndük şu sirkülasyona bak eylülde kadroda revizyon yapmağa çalışıyoruz

Bi daha atarlansana hadi göriyim şimdi sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt