Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.408
- 101.618
- 5.238
raporladım
umarım ceza alırsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raporladım
umarım ceza alırsın
Arkadaşlar Hermoso yu tanıdığınıza emin misiniz? Biz 2 senedir Nelsson & Abdülkerim stoper tandemiyle oynuyoruz Hermoso ya yavaş mı diyorsunuz?Hermoso'yu biraz izledim adam bildiğin stoper yavaşlık olarak Nelsonn'a yakın hatta sol bek olarak düşünülüyorsa ayvayı yeriz
Hocam sol bek için yavaş kalır anlamında yazdım stoper için demiyorum.Arkadaşlar Hermoso yu tanıdığınıza emin misiniz? Biz 2 senedir Nelsson & Abdülkerim stoper tandemiyle oynuyoruz Hermoso ya yavaş mı diyorsunuz?
TransferYerlerine kim olacak
Ya zaten sol bek için düşünülüyorsa hiç düşünülmesin, muhtemelen gelirse Davinson ile birlikte ligin en iyi stoperini tutup sol bek mi oynatacağız?Hocam sol bek için yavaş kalır anlamında yazdım stoper için demiyorum.
bu hermoso dövüşçü, hır gür piç birisi mi?
ezbere bir yorumNelson'a 15 ve üstü teklif varsa 1 sn düşünmeden satarım. 2 gün önce stoper olarak iyi oynadı ama 1 tane dikine pas atamadı büyük takım stoperinin oyun kurulumunda sorumluluk almama lüksü yok artık.
Bence Okan Buruk Jelert i de yer yakında 3-4 ay veriyorum. Barış Alper i sağ bek oynamaya ikna ettiği anda Jelert i izlemeyiz bile bir dahaDavinson - Hermoso stoper hattı kurup beklere jelert ve köhn koyacaksak komik durur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok onlarin ki de bu hafta bitiyor, yarin bitiyor cogu.Yönetim 1 Eylül den sonra rabiot ile hermoso bize kalır diye mi bekliyor ? Eğer öyleyse Arapların transfer dönemi ekimde bitiyor biliyorlardır umarım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
küfürlü postlar var. kaçırmaköhn gitmiş h.o
jacobs kahve h.o
Fakir mibologna nın o kadar parası var mı. kodumun fakirleri

Azdavaydahangi köy akraba cıkmasın
@Hakan Kuzu Batuhan'ım biz Hakan'ıma fazla mı Türkçe öğrettik yavOlm sen manyakmısın bremen bundesligada