Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resim_2024-08-25_110059759.webp
robert-redford-nod.gif

Serhan Türk’ün dediğine göre orta saha işini çözmeyeceğiz heralde

Çok büyük hata yaparız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zamanında okan buruk'a dilenildiği gibi, şimdi de arda'ya mı dilenilmeye başlamış :d

daha bir durun yahu. süper ligde td olarak henüz iki maç tecrübe edindi arda.

okan buruk gs'ın başına gelmeden önce lig şampiyonluğu bile edindi. türkiye kupası aldı.

o zamanlar "FT gitsin (aşağılayarak) okan gelsin" yazanlar, şimdi de "okan gitsin (aşağılayarak) arda gelsin" diyor.

zihniyet aynı, hoca isimleri değişiyor sadece.

Dün akşamki maçta Bodrım Konya maçında, bodrumun 2.golünü bizim atamayacak kalibrede olmamız fazlasıyla can sıkıcı bir durum .

zamanında okan buruk'a dilenildiği gibi, şimdi de arda'ya mı dilenilmeye başlamış :d

daha bir durun yahu. süper ligde td olarak henüz iki maç tecrübe edindi arda.

okan buruk gs'ın başına gelmeden önce lig şampiyonluğu bile edindi. türkiye kupası aldı.

o zamanlar "FT gitsin (aşağılayarak) okan gelsin" yazanlar, şimdi de "okan gitsin (aşağılayarak) arda gelsin" diyor.

zihniyet aynı, hoca isimleri değişiyor sadece.
Ardayi seveni olduğu kadar olmayanida bolca var bu forumda. Arda futbol vizyonu konusunda ligteki bir çok hocadan öncedir. Dedigin gibi gelişimini görmek lazım. Bir gün kesinlikle Galatasaray'i çalıştıracak fırsat önüne gelecektir. O gün geldiğinde tam anlamı ile hazır bir arda olarak camiamıza giriş yapar umarim

Ardayi seveni olduğu kadar olmayanida bolca var bu forumda. Arda futbol vizyonu konusunda ligteki bir çok hocadan öncedir. Dedigin gibi gelişimini görmek lazım. Bir gün kesinlikle Galatasaray'i çalıştıracak fırsat önüne gelecektir. O gün geldiğinde tam anlamı ile hazır bir arda olarak camiamıza giriş yapar umarim
ben arda'yı severim bu arada.

gerçekten gslı olduğunu bildiğim tüm sporcuları severim. karakter ve ideolojileri ne olursa olsun. benim için birinci kriter gslı olmalarıdır. arda da aynı senin benim gibi gslı. bunda şüphe yok.

ancak prof olarak gs'ın başına gelmesini istemek ayrı bir konu. dünyanın en iyi takımlarında oynamış, en iyi hocalar ile çalışmış, süper vizyoner futbol bilgisi dahi olsa, camiaya getireceği kaotik hava sebebiyle arda'yı prof olarak gs'ın başında görmek istemem.

ama kesin olarak gs'ın başına geçecek. bu bir gerçek bence de.

Bizden gideli 10 sene olacak hayvan gibi savaşıyor demek ki dönebiliyor.
Ayrıca dönemiyor dediğimiz adam italyaya gidip oynadı yav :asd:
türk taraftar profilinin genelinde "tüketim" sorunu var. süper bir oyuncu bile 2. senesini doldurduğunda yüzü eskimeye başlıyor. yeni yüz arıyorlar.

bir de "hiç kimsenin göremediğini bak ben görüyorum" demek için, bilerek en az eleştiriyi hak eden noktayı en büyük sorunmuş gibi gösteren 31ci tayfa var.

bakın "siz bilmiyorsunuz ben biliyorum. geçen de bilmem kim konusunda aynını söylemiştim 5 sene sonra haklı çıktım, dediğime geldiniz."

5 sene sonra :d

Serhan Türk’ün dediğine göre orta saha işini çözmeyeceğiz heralde

Çok büyük hata yaparız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Serganın bu güne kadar bir şey bildiğine şahit olduk mu yav.
Kimin gelip gideceğini ve kime teklif edeceğimizi hatip bile bilmiyordur.
Tur geçilirse kulüp binası milano defile haftasına döner. Bir menajerin oyuncusuna okey deriz.

bir de son olarak futbolun aşırı derecede matematize edilmesini anlayamıyorum. belki de bu doğrudur da biz adapte olamadık yeni futbola.

tabiki belli başlı ayraçlar vardır. oyuncuların mevkileri vardır. oyuncu profilleri vardır. ama çok fazla ara mevkii türedi bee.

bir adam alıyorsun mesla kanat oyuncusu, hücumcu bir futbolcu diyelim. atıyorsun kanada pok gibi oynuyor. hemen başlıyor yorumcular yok "bu 4-3-3'ün kanadının 45 derece cosinüsünün 2x sağında oynamalı" vs vs diye. boku çıktı işin.

ulan iyi oyuncu iyi oyuncudur işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt