Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.814
- 20.506
- 2.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tehdit yok bulacam oturup konusacaz. Sende gel ara bulucu ol o güzel sesinleKimi tehdit ediyon lan sen
Hocanın ayrılık kapı gelir büyük ihtimal2 Eylül akşamı de cuyper ve rabiot kap gelir mi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimse gelipteSerhan Türk’ün dediğine göre orta saha işini çözmeyeceğiz heralde
Çok büyük hata yaparız
Ardayi seveni olduğu kadar olmayanida bolca var bu forumda. Arda futbol vizyonu konusunda ligteki bir çok hocadan öncedir. Dedigin gibi gelişimini görmek lazım. Bir gün kesinlikle Galatasaray'i çalıştıracak fırsat önüne gelecektir. O gün geldiğinde tam anlamı ile hazır bir arda olarak camiamıza giriş yapar umarimzamanında okan buruk'a dilenildiği gibi, şimdi de arda'ya mı dilenilmeye başlamış :d
daha bir durun yahu. süper ligde td olarak henüz iki maç tecrübe edindi arda.
okan buruk gs'ın başına gelmeden önce lig şampiyonluğu bile edindi. türkiye kupası aldı.
o zamanlar "FT gitsin (aşağılayarak) okan gelsin" yazanlar, şimdi de "okan gitsin (aşağılayarak) arda gelsin" diyor.
zihniyet aynı, hoca isimleri değişiyor sadece.
ben arda'yı severim bu arada.Ardayi seveni olduğu kadar olmayanida bolca var bu forumda. Arda futbol vizyonu konusunda ligteki bir çok hocadan öncedir. Dedigin gibi gelişimini görmek lazım. Bir gün kesinlikle Galatasaray'i çalıştıracak fırsat önüne gelecektir. O gün geldiğinde tam anlamı ile hazır bir arda olarak camiamıza giriş yapar umarim
Bizden gideli 10 sene olacak hayvan gibi savaşıyor demek ki dönebiliyor.Melo dönemiyordu gercekten Torreira öyle değil adamda ful enerji var ama bu sistemde bosa calisiyor

türk taraftar profilinin genelinde "tüketim" sorunu var. süper bir oyuncu bile 2. senesini doldurduğunda yüzü eskimeye başlıyor. yeni yüz arıyorlar.Bizden gideli 10 sene olacak hayvan gibi savaşıyor demek ki dönebiliyor.
Ayrıca dönemiyor dediğimiz adam italyaya gidip oynadı yav![]()
Okan buruk adım gibi eminim orta saha aldırmayacak.Ve bu onun sonu olacak.olsunda zaten.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onurun adresini zor bulursun rnktsOkan buruk adım gibi eminim orta saha aldırmayacak.Ve bu onun sonu olacak.olsunda zaten.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ortama saplamacı davet etmen örnek bir davranış.Tehdit yok bulacam oturup konusacaz. Sende gel ara bulucu ol o güzel sesinle
Serganın bu güne kadar bir şey bildiğine şahit olduk mu yav.Serhan Türk’ün dediğine göre orta saha işini çözmeyeceğiz heralde
Çok büyük hata yaparız
yat uyuartık yeni tarihler yazma zamanı. 20 yıl öncesi ile avunmamak lazım
yeni kalktı myat uyu