Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki sene üst üste şampiyon olan hoca Dunya'nin her liginde basarili sayılır; ister Turkiye ligi olsun ister Meksika ligi.
Fatih Hoca basarisiz oldugunda istediği oyuncuları yönetim alamadı deyip basarisizliktan yönetimi sorumlu tutanlar simdi tam tersini yapıyor. Yapılan transferlerin sorumlulusu tamamen hoca degildir.
Size gore butun basarili transferler Erden Timur sayesinde, butun kotu transferlerde Okan yüzünden.
Bana diyosan talihsiz konuşmuşsun

Ftyi en çok eleştiren adamım antiftci grubun başıyım

E.t yi de çok severim ama transfer konusunda çuvalladığını çok yazdım burada

Ft-efsanedir ama artık bitiktir,transferleri rezalettir,oynattığı oyun skandaldır

Tudor-adamdır,iyi hocadır,transferleri iyidir ama ikili ilişkileri rezalettir

Mancini-adamdır ama bitiktir,transferde başarısı düşüktür,genelde iyi oyun oynatamamıştır

E.t-adam oğlu adamdır,en az benim kadar gslidir,samimidir,reistir,vizyonludur,yüzlerce doğrusu vardır ama transferlerin geneli tutmamıştır

Torent-iyi taktisyendir ama winnerlık sıfırdı adamda

Şahısçılığı bırak lütfen benim gibi gs ekseninde düşün

Sol bek ve stoper için görüşülüyor eyvallah ama bu takımın asıl problemi orta saha ve zaha giderse birde sol kanat gerekiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 numaralı sorun ortasahanın defansif zaafiyeti. Top kapamazsan, boştaki topları toplayamazsan ortasahada hücum da edemezsin.Eleğe dönüyor takım kalbürüstü her takıma karşı artık. Boey yok artık ortasahayı 3 lemek zorundasın. Seve seve gelecek o noktaya göreceksin. Anadolu takımları bu zaafiyeti kullanamaz ama sakın avrupada bir daha böyle oynamasın ona tavsiye

Orta sahanın çok zayıf olduğunu düşünmüyorum. Mertens'i elemine ederek Torreria , Sara ve Demirbay mesela gayet sağlam bir orta saha olur. Sorun şu ki Okanpress büyük oranda çözüldü. Kanatların ileri çıktığı durumlarda kanatlarda çok büyük zafiyet veriyoruz. Mourinho'nun feneri dahil, hızlı hücuma geçebilen her takıma karşı sorun yaşayacağız. Taktiksel bir değişime gitmek gerekiyor artık.

İdmanlarda pasta kesmeye hayır!!

Ayak tenisine hayır!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt