- 25 Kasım 2008
- 13.482
- 12.190
- 2.168
Herkes fazladan orta saha alıyor. Bizdeki vasıfsız 12 kişiyle mi oynayacağız diyor. Bu Allah'ın cezasi gitse bir rahatlasam
Bir an Ahmed Arif Kesen zannettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes fazladan orta saha alıyor. Bizdeki vasıfsız 12 kişiyle mi oynayacağız diyor. Bu Allah'ın cezasi gitse bir rahatlasam
Ne bu acele? biraz daha bekleseydik.
Tudor ancak yıkıp yeniden yapılanacak takımın geçiş dönemi hocası olur.
sergio baya karaktersiz çıktıNe bu acele? biraz daha bekleseydik.
Bana diyosan talihsiz konuşmuşsuniki sene üst üste şampiyon olan hoca Dunya'nin her liginde basarili sayılır; ister Turkiye ligi olsun ister Meksika ligi.
Fatih Hoca basarisiz oldugunda istediği oyuncuları yönetim alamadı deyip basarisizliktan yönetimi sorumlu tutanlar simdi tam tersini yapıyor. Yapılan transferlerin sorumlulusu tamamen hoca degildir.
Size gore butun basarili transferler Erden Timur sayesinde, butun kotu transferlerde Okan yüzünden.
1 numaralı sorun ortasahanın defansif zaafiyeti. Top kapamazsan, boştaki topları toplayamazsan ortasahada hücum da edemezsin.Eleğe dönüyor takım kalbürüstü her takıma karşı artık. Boey yok artık ortasahayı 3 lemek zorundasın. Seve seve gelecek o noktaya göreceksin. Anadolu takımları bu zaafiyeti kullanamaz ama sakın avrupada bir daha böyle oynamasın ona tavsiye
Barisin su anki modu:Herkes fazladan orta saha alıyor. Bizdeki vasıfsız 12 kişiyle mi oynayacağız diyor. Bu Allah'ın cezasi gitse bir rahatlasam
Terzici getiremezler çap yokgelip takımın ecdadını şey etsin istiyorsunuz yani. Bırakın bu her yerden kovulan tudor denen herifi artık.